KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Lys'de 12 dalda 6 birincilik

LYS sonuçlarına göre Bingöl'de 12 dalda 6 birincilik elde ederek güzel bir başarıya imza atan Bingöl FEM Dershanesi, başarısını bir kez daha perçinleştirdi.

Lys`de 12 dalda 6 birincilik
19 TEMMUZ 2010 PAZARTESİ 08:34
0
2567
0
AA aa
Bu yıl ilk kez yapılan Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) büyük bir başarı yakalayarak, Bingöl'de 12 dalda 6 birincilik elde eden FEM Dershaneleri Bingöl Şubesi, büyük başarıya imza atan öğrencilerini tanıttı. Her yıl güzel başarılara imza attıklarını belirten FEM Dershanesi Bingöl Şubesi Müdürü Mahmut Şamlı, başarılarının tesadüfî olmadığını belirterek, başarıyı elde edebilmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Yıl boyunca yoğun bir çalışma sonucunda gelen başarının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Şamlı, “Her yıl olduğu gibi bireysel ve kitlesel başarıda güzel neticeler elde ettik. Sürekli ilimizi üst sıralara gayreti içerisinde olduk. Bize çocuklarını emanet eden ailelerimize layık olmaya çalıştık. Bu başarıda büyük emekleri olan öğrenci, veli ve okullarımıza teşekkür ederiz. İlimizin başarısı sırsının artmasında bir nebze de olsa katkımız olmuşsa bu da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır” diye konuştu.
LYS sonuçlarına göre 12 dalda 6 birincilik aldıklarını dile getiren Şamlı, “TM2 ve TM3 puanında il birincisi öğrencimiz Gülşen Mısır, TS2 puanında il birincisi öğrencimiz Veysel Bozan, DİL1, DİL2 ve DİL3 puanında da öğrencimiz Özlem Karataş birinci olarak göğsümüzü kabartmıştır. Bu başarıda emeği geçen idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi tebrik ederiz” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın