KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Ekim 2026 Pazar

M. ali erbil: kimse bana sahip çıkmadı

Mehmet Ali Erbil, programında yaşanan pantolon skandalıyla ilgili ilk kez konuştu. Eleştiri yağmuruna tutulduğu için yıprandığını söyleyen şovmen üzgün

M. ali erbil: kimse bana sahip çıkmadı
06 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA 19:00
0
1470
0
AA aa
Usta şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, Mustafa Altıoklar'ın yapımcılığını üstlendiği "Emret Komutanım: Şah ve Mat" filmi ile tekrar kameraların karşısına geçiyor. Filmde Azeri asıllı bir mafya babası ve eski KGB ajanı Karpov'u canlandıracak olan Mehmet Ali Erbil, 'Ya Şundadır Ya Bunda' adlı programında yaşanan pantolon indirme skandalından sonra yarışmanın kaldırılması, RTÜK'ün verdiği ceza ve programın yayınlandığı avt kanalının ona karşı açtığı 5 milyon dolarlık tazminat davası hakkında ilk kez konuştu...RTÜK'ün atv'ye 12 program durdurma ve size açılan tazminat davası hakkında neler düşünüyorsunuz? Gerek bana, gerekse program yaptığım kanala karşı yapılanlar ve bana açılan bu tazminat davası insanlık ayıbı ve çağ dışı bir uygulama. Ama tabi RTÜK de gerek siyasi gerek kamuoyunun baskısından böyle bir karar alma gereği duydu. Bu şimdiye kadar ilk kez bu şekilde ağır oldu. Sanıyorum bütün bunlar yargıda çözümlenecek. ''Bu parayı ödemem'' diye bir açıklamanız oldu mu? Ben öyle "ödemem" diye kesin bir söylem yapmadım. Maalesef yanlış aksedilmiş. Benim mahkeme sürecinde böyle bir açıklama yapmam zaten mümkün değil. l Bunu bilerek yaptığınız konusunda da spekülasyonlar çıktı. Buna ne diyeceksiniz? Evet. atv'nin uzantısı olan Sabah Gazetesi'nde de Mehmet Ali Erbil "Kasıtlı bir hareket yaptı" diye başka bir haber çıktı. Üstelik de mahkeme süreci başlamışken bunları yazıyorlar. Yargıyı yönlendirmeye çalışarak bir suç işliyorlar. Bu mahkemede çözülecek.  Neden böyle tepki aldığınızı düşünüyorsunuz? Bilmiyorum ama bu olayda maalesef kimse arkamda durmadı. Böyle kazalar herkesin başına gelebilir. Ben beklerdim ki bana sahip çıkılsın. Ancak hiç de öyle olmadı. Bir Mehmet Ali Erbil kolay yetişmiyor. Ben 30 yılda buralara geldim. Programda yaptığım bu davranışın kasıtlı bir şey olmadığının aslında herkes farkında. Ama nedense bazı kesimler bunu farklı algılamaya devam ediyorlar. 

(Bugün)  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.10.2026
21:07
Bingöl`de korkunç kaza!
Bingöl'de korkunç kaza!
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda sondaj kamyonu ile beton mikserinin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
09.10.2026
16:14
Bingöl`ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
Bingöl'ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
500 yataklı Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı yaklaşırken otopark sorunu gündeme geldi. Mevcut kapalı otoparkın artacak yoğunluğu karşılayıp karşılamayacağı tartışılırken, mevcut hastane ile yeni bina arasındaki alanın da Nükleer Tıp Merkezi için kullanılmasıyla ciddi bir otopark yükünün oluşacağı vurgulanıyor.
09.10.2026
14:27
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı`nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı'nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Kiğı ilçesindeki tarihi yapıları ve geleneksel evleri inceleyerek ilçenin geleceğine yönelik tasarım ve proje çalışmaları için saha araştırması yaptı.
09.10.2026
14:08
12Bingölspor`a Süper Lig`den rakip çıktı!
12Bingölspor'a Süper Lig'den rakip çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda 12Bingölspor, Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile eşleşti. Bingöl temsilcisi, tek maç üzerinden oynanacak mücadelede tur atlamak için sahaya çıkacak.
09.10.2026
13:34
Bingöl`de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Bingöl'de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Yumaklı'dan Gümüşlü'ye uzanan grup yolunda BSK çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclis Üyeleri Emre Bulşu ve Abdullah Butaku, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bulşu, çalışmaların kırsal ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğini belirtti.
09.10.2026
13:33
Bingöl`de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de Gündoğdu Kavşağı ve Ekinyolu mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın