KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

Madalyalarla döndüler

Bu yıl 4'üncsü yapılan " Uluslararası Geleneksel Palandöken Karate Şampiyonası"na katılan Bingöllü sporcular, 11 madalya ile döndüler. Karate Antrenörü Kaya, maddi destek sağlanması durumunda çok daha iyi başarılar elde edebileceklerini vurguladı.

Madalyalarla döndüler
09 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ 09:55
0
1783
0
AA aa
Erzurum'da 6–8 Temmuz 2007 tarihleri arasında yapılan " Uluslararası Geleneksel Palandöken Karate Şampiyonası"na katılan Bingöl ekibi, yarışmada başarılı bir performans gösterdi. Bingöl ekibi, 11 madalya ile Bingöl'e döndü.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya Azerbaycan ve İran ile birlikte Türkiye'den 15 il'den toplam 500 sporcu katıldı.
Minikler, Yıldız ve Ümitler kategorilerinde yapılan yarışmaya katılan 12 Bingöllü karateci, kata ve kumite branşlarında minderde mücadele verdi.
Yapılan müsabakalar sonucunda Minikler Kata'da, 1996 doğumlularda Caner Aktaş ile 1997 doğumlularda Baran Demirel birinci olurken, 1988 doğumlularda Hamza Sidar Burkay ile 1997 doğumlularda Mehmet Can Kuşkulu üçüncü oldu.
Minikler kumitede ise 40 kiloda Cemal Celayir birinci, 30 kiloda Caner Aktaş ikinci, 25 kiloda Baran Demirel ise 3. oldu.
Yıldızlar Kumitede de 70 kiloda Deniz Çeçen birinci, yine 70 kiloda Fuat Sönmez ikinci olurken, 60 kiloda İbrahim Anacur ise üçüncü oldu. 60 kiloda bayan sporcumuz Arzu Varol'da üçüncü oldu.
Alınan bu sonuçlarla Bingöllü sporcular 4 altın, 2 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 11 madalya kazandı. Bingöllü sporcular minikler katada takım olarak ikinci oldu. Kumite dalında ümit erkeklerde ise takım olarak 1. İstanbul, 2. Erzurum, 3. Bingöl oldu.
Yapılan müsabakalar ile ilgili görüşlerini aktaran Karate Antrenörü Sedat Kaya, Erzurum'da çok iyi mücadele ettiklerini ve Bingöl'e 11 madalya ile dönmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Erzurum'a gidişlerinde kendilerine maddi katkıda bulunan Serdar Atalay ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'ya teşekkür eden Kaya, destek verilmesi durumunda daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.
İran Konsolosu ve İran vilayetlerinden birinin valisinin yarışmayı izlemeye geldiğine dikkat çeken Kaya; “Bizler birilerinin gelip yarışmalarımızı izlemesini beklemiyoruz. Tek dileğimiz, bu sporcularımızın elinden tutulması. Maddi destek sunulduğu taktirde bu sporcularımız daha çok başarı elde edecektir” diye konuştu.




BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2026
16:41
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
Karşılaşmanın henüz ilk 14 dakikasında kalesinde iki gol gören 12 Bingölspor, erken gelen şokun ardından toparlanmaya çalıştı. İkinci yarıda Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile farkı kapatmak için yüklense de aradığı golü bulamayan yeşil-beyazlılar, sahadan puansız ayrılardı.
08.11.2026
16:39
Bakan Memişoğlu`ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet:
Bakan Memişoğlu'ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet: 'Seni Bingöl'e Götüreyim
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul'da yaşayan 110 yaşındaki Bingöllü Fatma Elmalı'yı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fatma teyzeye 'Seni Bingöl'e götüreyim' diyen Memişoğlu'nun, önümüzdeki haftalarda açılması planlanan Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışına Fatma teyzeyi de getirmesi bekleniyor.
08.11.2026
16:38
Bingöl`de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen çalışmada, DAEŞ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın