KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Madalyalarla döndüler

Bu yıl 4'üncsü yapılan " Uluslararası Geleneksel Palandöken Karate Şampiyonası"na katılan Bingöllü sporcular, 11 madalya ile döndüler. Karate Antrenörü Kaya, maddi destek sağlanması durumunda çok daha iyi başarılar elde edebileceklerini vurguladı.

Madalyalarla döndüler
09 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ 09:55
0
1682
0
AA aa
Erzurum'da 6–8 Temmuz 2007 tarihleri arasında yapılan " Uluslararası Geleneksel Palandöken Karate Şampiyonası"na katılan Bingöl ekibi, yarışmada başarılı bir performans gösterdi. Bingöl ekibi, 11 madalya ile Bingöl'e döndü.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya Azerbaycan ve İran ile birlikte Türkiye'den 15 il'den toplam 500 sporcu katıldı.
Minikler, Yıldız ve Ümitler kategorilerinde yapılan yarışmaya katılan 12 Bingöllü karateci, kata ve kumite branşlarında minderde mücadele verdi.
Yapılan müsabakalar sonucunda Minikler Kata'da, 1996 doğumlularda Caner Aktaş ile 1997 doğumlularda Baran Demirel birinci olurken, 1988 doğumlularda Hamza Sidar Burkay ile 1997 doğumlularda Mehmet Can Kuşkulu üçüncü oldu.
Minikler kumitede ise 40 kiloda Cemal Celayir birinci, 30 kiloda Caner Aktaş ikinci, 25 kiloda Baran Demirel ise 3. oldu.
Yıldızlar Kumitede de 70 kiloda Deniz Çeçen birinci, yine 70 kiloda Fuat Sönmez ikinci olurken, 60 kiloda İbrahim Anacur ise üçüncü oldu. 60 kiloda bayan sporcumuz Arzu Varol'da üçüncü oldu.
Alınan bu sonuçlarla Bingöllü sporcular 4 altın, 2 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 11 madalya kazandı. Bingöllü sporcular minikler katada takım olarak ikinci oldu. Kumite dalında ümit erkeklerde ise takım olarak 1. İstanbul, 2. Erzurum, 3. Bingöl oldu.
Yapılan müsabakalar ile ilgili görüşlerini aktaran Karate Antrenörü Sedat Kaya, Erzurum'da çok iyi mücadele ettiklerini ve Bingöl'e 11 madalya ile dönmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Erzurum'a gidişlerinde kendilerine maddi katkıda bulunan Serdar Atalay ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'ya teşekkür eden Kaya, destek verilmesi durumunda daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.
İran Konsolosu ve İran vilayetlerinden birinin valisinin yarışmayı izlemeye geldiğine dikkat çeken Kaya; “Bizler birilerinin gelip yarışmalarımızı izlemesini beklemiyoruz. Tek dileğimiz, bu sporcularımızın elinden tutulması. Maddi destek sunulduğu taktirde bu sporcularımız daha çok başarı elde edecektir” diye konuştu.




BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın