KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Maden sokak kilitli parke taşı ile döşeniyor

20 yıldır açılması planlanan ancak bir türlü açılamayan Şehitlik Parkı ile Eğitim Caddesi arasında bulunan yol, Garnizon Komutanlığı ve Bingöl Şehit Aileleri Malulleri ve İnsan Hakları Derneği'nin (BİŞHAK) başarısıyla trafiğe açılacak.

Maden sokak kilitli parke taşı ile döşeniyor
13 EKİM 2010 ÇARŞAMBA 04:20
0
3353
0
AA aa

Mevcut yolda kilitli parke taşı ile döşeme çalışmaları başlatan Bingöl Belediyesi yolun bitmesi ile birlikte trafiğe ciddi bir rahatlama getirmeyi amaçlıyor. 20 yıldır açılması planlanan ancak bir türlü açılamayan Şehitlik Parkı ile Eğitim Caddesi arasında bulunan yol, Garnizon Komutanlığı ve BİŞHAK'ın başarısıyla trafiğe açılacak. Bu kapsamda Maden Sokak çevresinde ve Kalem Sokak'ta kilitli parke döşeme çalışması başlatan Bingöl Belediyesi, yolun yapılması ile birlikte Maden Sokak'tan Eğitim Caddesi'ne kadar olan yolu tek yönlü olarak trafiğe açacak.

İl Trafik Komisyonu kararı ile yolu trafiğe açtıklarını belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, çalışmaların bitmesi ile birlikte şehir trafiğinde ciddi bir rahatlama olacağını söyledi.

Sürdürülen çalışmaların aciliyet derecesine göre diğer cadde ve sokaklarda da devam edeceğini ifade eden Başkan Atalay, “Polisevi'nden Vakıfbank'a kadar daha önceden yaptığımız kilitli parke taşı döşeme çalışması ile Kültür Caddesi'nden Vakıfbank'a dönen yoldan Maden Sokak ve Eğitim Caddesi'ne kadar olan yolun bitmesi ile birlikte tek yönlü olarak trafiğe açılarak kesintisiz ve sorunsuz bir yol oluşturulmuş olacak. Böylelikle şehrin en yoğun ticari bölgelerinden birinde ciddi bir rahatlama sağlanmış olacaktır” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın