KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Mağduriyetler giderilecek

Solhan Yukarı Kalehan Barajında çalışan ve haksız yere işten çıkarılan 35 güvenlik görevlisi, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ile bir araya gelerek sorunlarını paylaştı. Berdibek; Bu işi tüm mağduriyetler giderilecek şekilde çözeceğiz dedi.

Mağduriyetler giderilecek
02 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE 21:13
5
3177
2
AA aa

Geçtiğimiz haftalarda Solhan Asmakaya Baraj Gölünde çalışan 35 güvenlik görevlisi sebep gösterilmeksizin çalıştıkları firma tarafından işten çıkarılmıştı.

Mağduriyetlerinin giderilmesi için Bingöllü siyasilerden Cevdet Yılmaz, Feyzi Berdibek ve Yusuf Coşkun'a ulaştıklarını söyleyen işçiler, siyasilerin kendilerini dinlediklerini, sorunlarını halletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediklerini ifade ettiler.

Önceki gün Bingöl'e gelen AK Parti Milletvekili Feyzi Berdibek, 35 güvenlik görevlisiyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

İşçilerin mağduriyetlerini gidermek adına Cevdet Yılmaz ve Yusuf Coşkun'la birlikte girişimlerde bulunduklarını ifade eden Berdibek, bu kapsamda tam 3 defa İç İşleri Bakanlığına gittiklerini söyledi.

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile de görüştüklerinin altını çizen Berdibek; “34 işçiyi işe alsalar da biz bunu kabullenemeyiz. Biz Cevdet Bey ve Yusuf Bey ile birlikte bu 35 kardeşimizin de mağduriyetleri giderilmedikçe rahat etmeyeceğiz. Bu kardeşlerimiz hepsi evlerine ekmek götüren, yıllardır işlerini layıkıyla yapan insanlar. Öyle sebepsiz yere işten çıkarılmalarını hiçbir vicdan kabul etmez. Kendilerinin mağduriyetlerini gidermek için elimizden geleni yapacağız. Kendilerinden de bu süreçte sakin kalıp bizlerden sabırla haber beklemelerini rica ediyoruz. Tüm Bingöllü ve Solhanlı vatandaşlarımız da bilsinler ki biz olduğumuz sürece sizlerin haklarınızı kimsenin yemesine müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30474)
04 Ağustos 2018 Cumartesi 12:59
sizde mi y.c ile iş görüyorsunuz helal olsun adama bir cevdet yılmaz artı bir fevzi berdibek eşittir yusuf coşkun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30446)
03 Ağustos 2018 Cuma 08:51
İnşaAllah Sayın Berdibeğin bu söyledikleri gerçekleşir. Bu işçilerin işten atılması her şeyden önce halkımıza hakarettir, hem gelin şehrimizde büyük iş alın dünya kadar para kazanın hem de evlatlarımızı işten atın bu kabul edilebilir bir durum değildir.
22.12.2025
04:26
12Bingölspor`dan Hakem İsyanı: Bu Bir Operasyon
12Bingölspor'dan Hakem İsyanı: Bu Bir Operasyon
12Bingölspor, Silifke maçının ardından yaptığı sert açıklamada, verilen ve verilmeyen kararlarla adaletin yok sayıldığını belirterek, karşılaşmanın sahadaki mücadeleden çok tartışmalı hakem kararlarıyla şekillendiğini ve 'operasyon' havasında yönetildiğini savundu.
22.12.2025
04:25
Genç yolunda kaza: 4 yaralı
Genç yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
22.12.2025
04:24
Bingöl gençlerinden önemli başarı!
Bingöl gençlerinden önemli başarı!
Bingöl'den sporcu gençler Antalya'da düzenlenen Kros finallerinde Türkiye şampiyonu, Mersin'de düzenlenen 'Volo Atış Oyunları'nda ise ikincilik elde ederek önemli başarılara imza attılar.
22.12.2025
04:23
Hatısaru: Seçim Değil, Geçim Zamanında da Halkımızın Yanındayız
Hatısaru: Seçim Değil, Geçim Zamanında da Halkımızın Yanındayız
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Adaklı'da düzenlenen Anadolu Halk Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya gelerek ekonomik sıkıntıları dinledi, 'Sahada olmaya devam edeceğiz' mesajı verdi.
22.12.2025
04:22
Gençlerin fikirlerine 1 Milyon 850 Bin TL`lik proje desteği
Gençlerin fikirlerine 1 Milyon 850 Bin TL'lik proje desteği
UNİDES kapsamında Bingöl'de üniversite öğrencilerinin hazırladığı 26 proje desteklenirken, projeler için toplam 1 milyon 850 bin TL hibe sağlandı. Projelerde görev alan üniversite öğrencileri için sertifika töreni düzenlendi.
22.12.2025
04:20
Bingöl`de Gençler ve Aileler İçin Farkındalık Konferansları
Bingöl'de Gençler ve Aileler İçin Farkındalık Konferansları
2025 Aile Yılı kapsamında Bingöl'de düzenlenen konferanslarda gençlerin kişisel gelişimi ve aile içi iletişim konuları ele alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın