KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Mahalleliye çözüm sözü

Kaleönü Mahallesi sakinleri önce sitemde bulundular, ardından taleplerini aktardılar. Vali, çözüm için söz verirken, eleştiri oklarına karşı duran Belediye Başkanı da ‘tamam' dedi.

Mahalleliye çözüm sözü
03 HAZİRAN 2008 SALI 10:17
0
1347
0
AA aa
Bingöl–Muş karayolu üzerinde bulunan Merkez Kaleönü Mahallesi'ndeki açıkta akan kanalizasyon sorununu yerinde görmek için mahalleye giden Vali Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Ketenalp, mahalleliye “Bu yaz sorunu çözeceğiz” dediler.
Uzun süreden beri devam eden kanalizasyon sorununu yerinde görmek amacıyla Belediye Başkanı Hacı Ketenalp ve Bingöl Belediyesi İmar Müdürü Namık Topluk ile birlikte Kaleönü Mahallesi'ne giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, mahalle muhtarı Ali Balat ve mahalle sakinleriyle görüştü.
05 Mayıs 2008 tarihinde “Kaleönü'nden valiye seslendiler” başlıklı haberimizde sorunlarını dile getiren mahalle sakinleri, sorunlarını, bu kez mahallelerini ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Ketenalp'e sıkıntı mahallinde aktardılar.
Kaleönü Mahallesi İhlâs Sokakta açıktan akan kanalizasyon suyuyla ilgili sorunu bir türlü çözüme kavuşturamadıklarını belirten mahalle sakinleri, şimdiye kadar belediyeden içme suyu haricinde hiçbir hizmet alamadıklarını belirttiler.
‘Yollarımız yok, yazın kanalizasyon kokusundan dolayı buralarda durulmuyor' diyen mahalle sakinleri: “Hizmet yapılmıyor. Belediye başkanımızın huzurunda söylüyoruz, ondan önce de, onun olduğu dönemde de hizmet alamadık” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Sorun ve sıkıntılarını aktaran mahalleliye sorunun bu yaz döneminde çözüleceği müjdesini veren Vali Balkanlıoğlu: “Sizlere, başkan ile birlikte söz veriyoruz. Kanalizasyon ve yol sorunu bu yaz bitecek” dedi.
Çocukların suya girdiklerini öğrendiğini ifade eden Balkanlıoğlu, çocukların ‘kolera' hastalığına yakalanma riskinin olduğuna dikkat çekti ve mahalleliyi kanal çevresine çöp atmamaları konusunda uyardı.
Balkanlıoğlu, “Biz gerekli altyapı çalışmalarını yapacağız ama sizde çevrenizi temiz tutun” ifadelerini kullandı.
Sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını vurgulayan Belediye Başkanı Ketenalp ise, “Bu yıl altyapıya öncelik verip kanalizasyon ve su sorununu çözeceğiz” diye konuştu.
 

 



BingolOnlie/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.10.2026
18:55
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Gazze ve Filistin'de yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, uluslararası topluma adalet çağrısında bulundu. Kava, 'Uluslararası hukuk herkes için varsa İsrail için de vardır. Savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar kim tarafından işlenirse işlensin soruşturulmalı, sorumlular bağımsız ve adil mahkemeler önünde hesap vermelidir' dedi.
06.10.2026
18:28
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
AK Parti, fonların tasfiyesi ve yatırımcılara yapılacak ödemelerin çerçevesini belirlemek amacıyla yaklaşık 10 maddelik kanun teklifini TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. Düzenlemede 1 milyon liranın altında yatırımı bulunan yaklaşık 355 bin yatırımcı için tam ödeme mekanizması, daha yüksek tutarlar için ise kademeli ödeme planı öngörülüyor.
06.10.2026
15:57
Bingöl Umut Kervanı`ndan 2,1 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 2,1 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, Eylül ayında kentteki ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için 1 milyon 536 bin 29 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye yapılan 566 bin 350 TL'lik destekle birlikte derneğin aylık toplam yardım tutarı 2 milyon 102 bin 379 TL'ye ulaştı.
06.10.2026
15:04
Meclis`e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
Meclis'e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle hususi damgalı pasaportun kapsamının genişletilmesi gündemde. Teklifin yasalaşması halinde belirli şartları taşıyan muhtarlar, mali müşavirler, eczacılar, doktorlar, mühendisler ve mimarlar yeşil pasaport alabilecek.
06.10.2026
14:02
Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu
Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu
Bingöl Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuştu. Yeni statüyle birlikte hastanenin ileri teknoloji, modern tıbbi altyapı ve nitelikli insan gücüyle Bingöl ve bölgeye daha kapsamlı sağlık hizmeti sunması hedefleniyor.
06.10.2026
13:30
Bingöl`de jandarmadan operasyon: 3 aranan şahıs tutuklandı
Bingöl'de jandarmadan operasyon: 3 aranan şahıs tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 25 Eylül-2 Ekim 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda, haklarında toplam 37 yıl 11 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 aranan şahıs yakalandı. Çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve kaçak ürün ele geçirilirken, 49 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın