KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Makam aracı ve iş makinesi hibe edildi

Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin, İçişleri Bakanlığı'ndan Sancak'a 1 makam aracı ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 1 kazıcı ve yükleyici iş makinası hibe edildiğini söyledi.

Makam aracı ve iş makinesi hibe edildi
05 MART 2021 CUMA 16:44
11
4416
1
AA aa

AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve Sancak Bölgesinden AK Parti Yönetiminde bulunan kalabalık bir heyet Sancak Beldesini ziyaret etti.

Program kapsamında esnaf ve parti hizmet binasını ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra Sancak Belediye kongre salonunda vatandaşlarla halk buluşması gerçekleştirdi.

Programa; TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek telekonferans ile katılarak konuşma gerçekleştirdi.

Programda konuşan Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin, İçişleri Bakanlığı'ndan Sancak'a 1 makam aracı ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 1 kazıcı ve yükleyici iş makinası hibe edildiğini açıkladı.

Program; AK Parti'nin mahalle ve köy temsilcileri ile yapılan toplantı ve Gençlik Kollarının faaliyet sunumunun ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81532)
05 Mart 2021 Cuma 22:49
Sancağımiza hayırlı olsun kuzey ilkelerimiz mahrum kalmasin
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın