KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Malatya belediyespor taraftar neymiş görmeli

Malatya deplasmanı için taraftara çağrıda bulunan B.Bingölspor Teknikdirektörü Şerafettin Tutaş: “Bingöl'de yaşayan ve Bingöllüyüm diyen herkesi bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Öyle ki, ev sahibi Malatya Belediyespor, taraftar neymiş görmeli.”

Malatya belediyespor taraftar neymiş görmeli
08 ŞUBAT 2008 CUMA 10:35
0
1517
0
AA aa
Türkiye Futbol federasyonu (TFF) 3 Lig 1. Grup'ta mücadele veren B.Bingölspor, ligin 18. haftasında karşılaşacağı grubun lideri Malatya Belediyespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta boyunca sabah saatlerinde kondisyon ağırlı çalışmalar yapan yeşil-beyazlı ekip, öğlenden yaptığı antrenmanları da taktik ağırlıklı çalışmalarla sürdürdü.  Pazar günü Malatya Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma için son hazırlıklarını bugün tamamlaması beklenen yeşil beyazlı ekibin, dünkü antrenmanlarında da yine neşe ve çetin bir mücadeleler vardı.
Kalitenin yükselmesi ve her mevkii için birden fazla alternatifin doğmasıyla forma kapma yarışının kızıştığı takımda ilk 11'e girebilmek için yoğun gayret gösteren futbolcuların, birlikteliğin bozulmaması adına özenli davranması dikkat çekiyor.
Antrenman sonrası takımla ilgili son durumu ve hazırlık sürecini Kent Haber'e anlatan Teknikdirektör Şerafettin Tutaş, maçı kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
Tutaş: “3 puanla yolumuza devam edeceğiz”
Takımdaki birliktelik ruhunun giderek arttığını ve uyum sürecinin iyiye gittiğini belirten Tutaş, bu maçın büyük önem taşıdığını söyleyerek “Mutlaka 3 puanla dönemliyiz” dedi.
Çalışmalardaki gayret ve zorlukların antrenmanlara yansıdığına işaret eden Tutaş: “Antrenmanlarımızı ikiye böldük. Sabah kuvvet çalışması, öğleden sonra ise taktik çalışmasına ağırlık verdik. Ayrıca futbolcularımızı fazla yormamaya da özen gösteriyoruz. Kadromuz çok iyi. Uyum sürecini de her geçen gün biraz daha atlatıyoruz. Uyum sorunumuzu hallettikten sonra B.Bingölspor ligin beyi olacaktır. Malatya Belediyespor'un grupta lider olması onların maçı kazanacakları anlamına gelmiyor. Grup lideri olmaları bizi pek de etkilemiyor. Biz çıkıp maçımızı kazanıp B. Bingölspor'u en üst sıralara çıkarmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum”
Tutaş: “Taraftarı yanımızda görmek istiyoruz”
Saha ve seyirci avantajını kullanıp, pazar günü 3 puanı almak isteyen Malatya Belediyespor'a karşı Bingöl'ün kenetlenmesini isteyen Tutaş, Bingöl'de yaşayan ve Bingöllüyüm diyen herkesin maç günü Malatya'da olmasını istedi.
‘Bu taraftar Ankara'ya kadar gittiyse, Malatya'ya hayli hayli gelir' diyen Tutaş: “3. Lig'e terfi maçlarında Elazığ'da tribünleri dolduran, final maçlarında Ankara'da takımı yalnız bırakmayan B.Bingölspor taraftarını, Malatya maçında da görmek istiyoruz. Bu maçı kazanmak için sahada elimizden gelen gayreti göstereceğiz ancak tribünlerin de dolu olması gerekiyor. Sonuç ne olursa olsun, birlikteliğimizle güçlü olduğumuzu göstermeliyiz. Taraftarıyla bu maçı kazanmak isteyen Malatya Belediyespor'a en güzel cevabımız tribünleri doldurarak vermeliyiz. Destek için Türkiye'nin diğer ucuna giden taraftarımızın, Malatya'da da bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyor, onlarla birlikte bir galibiyete daha imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Tarık Malatya'ya geliyor
Dün,sitemiz BingolOnline ve gazetemiz Kent Haber'in manşetten duyurduğu ‘FB'li Tarık B.Bingölspor'da' başlıklı haberde Perşembe Günü (dün) Bingöl'e geleceğini açıklayan Tarık Daşgün'ün, Cumartesi günü Malatya'ya geleceği, Pazar günü de B.Bingölspor-Malatya Belediyespor maçında taraftarla buluşacağı bildirildi.  Daşgün'ün gecikmesindeki sebebin, uçak seferlerini kaçırması olarak açıklandı. Kulüp Yönetimi, Tarık'ın, Pazar günü kafileye dahil olacağını ve takımla birlikte Bingöl'e döneceğini belirtti
BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın