KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2026 Perşembe
°C

Masatenisi kupası adliye'nin

‘Masatenisi Valilik Kupası İl Birinciliği' müsabakalarında üstün performansıyla rakiplerini eleyen Adliye Sarayı ekibi, kupanın sahibi oldu.

Masatenisi kupası adliye`nin
05 MAYIS 2008 PAZARTESİ 10:11
0
1257
0
AA aa
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masatenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Masatenisi Valilik Kupası İl Birinciliği' müsabakaları yapıldı. Yarışmada üstün performansıyla rakiplerini eleyen Adliye Sarayı ekibi, kupanın sahibi oldu.
Edinilen bilgiye göre; Masatenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Masatenisi Valilik Kupası İl Birinciliği' müsabakaları haftasonu Şehir Spor Salonu'nda yapıldı. 4 kategoride yapılan maçlara toplam 70 sporcu katıldı. Müsabakalarda takım olarak yarışan Adliye Sarayı, üstün performansıyla rakiplerini eleyerek 1'inci gelerek kupanın sahibi olurken, Emniyet Müdürlüğü 2'inci, Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğü de 3'ncü oldu.
Masatenisi ‘Ferdi' dalda büyükler kategorisinde Yusuf Bürkük 1'inci, Deniz Çeçen 2'nci, Emrah Kolak da 3'ncü oldu.
Ferdi dalda Yıldızlar kategorisinde Yusuf Buketçi 1'inci, Muhammed Anlı 2'nci, Ali Arslan da 3'üncü oldu.
Son olarak ‘Ferdi Minikler' kategorisinde yarışan Muhammed Anlı 1'inci, Enes Ayhan 2'nci, Ömer Aydın ise 3'ncü olarak yarışmada dereceye giren sporcular oldular.
Yapılan müsabakaların ardından yarışmaya katılan 70 sporcuya katılım belgesi, dereceye giren sporculara ise madalya verildi.
Takım olarak dereceye girenlerin kupası ise 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Gençlik Bayramındaki törende verileceği açıklandı. 
 
 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın