KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

'Maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor'

Bingöl'de Covid-19 denetimlerine katılan Vali Kadir Ekinci, 'Şükürler olsun ki Bingöl'de maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir' dedi.

`Maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor`
16 EKİM 2020 CUMA 17:39
3
2082
5
AA aa

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulama yapıldı. Uygulama ve denetimlere Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkan Vekili Sait Kolak, İl Jandarma Komutanı Abdurahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram, BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ve diğer kurum amirleri katıldı.

Merkez Bahçelievler Hacı Hıdır Cami bölgesinde esnafı ziyaret eden ve maske konusunda uyaran Vali Ekinci, hassasiyetin üst düzeyde devam ettiğini aktardı.

Vali Ekinci, “Türkiye genelinde olduğu ilimizde de her hafta pandemiyle ilgili denetimlerimizi yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu çerçevede Bingöl'de de hem belediyemiz hem jandarma, emniyet ve tüm kurumlarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Yine toplu ulaşım sağlayan otobüs şoförlerimizle bir araya geldik. Şükürler olsun ki Bingöl'de maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bunun dışında elbette esnaflarımızı, vatandaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen konusunda yine uyardık. Farkındalık oluşturulması konusunda hassasiyetimizi dile getirdik. Bingöllü kardeşlerime hassasiyetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63377)
17 Ekim 2020 Cumartesi 22:48
Maske ayağına bütün ülkeyi soyuyorlar Amerika'ya tırlarla bedava maske yolluyorlar kendi halkına parayla satıyorlar devlet başındakiler millette para yok maske alsın bunlara bakın bunlara
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63350)
17 Ekim 2020 Cumartesi 00:11
Sayın valim birde şehir ici otobüsleri denetleyin ayakta yolcu alınmayacaktı otobüs dolana kadar hareket edilmiyor... tabi sadece otobüs şoföründe bitmiyor halkında binmemesi lazım koltuklar doluyken
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63346)
16 Ekim 2020 Cuma 23:21
Yaman çelişki Çift Maaşlı
Belediye Başkan Vekili olarak Protokolde Mahmut Ayazın önünde ama Onunda yardımcısı olarak onun arkasında. Bilmecenin cevabını kim bulacak bakalım?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63362)
17 Ekim 2020 Cumartesi 08:27
@Misafir Kullanıcı Adamlar işini biliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63341)
16 Ekim 2020 Cuma 20:22
Ya bu denetimler tek başına dükkanında oturan esnafa mı yapılıyor niye çarşıda mahalle de kahvede oturanlara yapılmıyor çarşıda gezenlere çok tuhaf
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın