KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

'Maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor'

Bingöl'de Covid-19 denetimlerine katılan Vali Kadir Ekinci, 'Şükürler olsun ki Bingöl'de maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir' dedi.

`Maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor`
16 EKİM 2020 CUMA 17:39
3
2021
5
AA aa

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulama yapıldı. Uygulama ve denetimlere Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkan Vekili Sait Kolak, İl Jandarma Komutanı Abdurahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Canpolat ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Bayram, BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas ve diğer kurum amirleri katıldı.

Merkez Bahçelievler Hacı Hıdır Cami bölgesinde esnafı ziyaret eden ve maske konusunda uyaran Vali Ekinci, hassasiyetin üst düzeyde devam ettiğini aktardı.

Vali Ekinci, “Türkiye genelinde olduğu ilimizde de her hafta pandemiyle ilgili denetimlerimizi yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu çerçevede Bingöl'de de hem belediyemiz hem jandarma, emniyet ve tüm kurumlarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Yine toplu ulaşım sağlayan otobüs şoförlerimizle bir araya geldik. Şükürler olsun ki Bingöl'de maske konusundaki hassasiyet üst düzeyde devam ediyor. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bunun dışında elbette esnaflarımızı, vatandaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen konusunda yine uyardık. Farkındalık oluşturulması konusunda hassasiyetimizi dile getirdik. Bingöllü kardeşlerime hassasiyetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63377)
17 Ekim 2020 Cumartesi 22:48
Maske ayağına bütün ülkeyi soyuyorlar Amerika'ya tırlarla bedava maske yolluyorlar kendi halkına parayla satıyorlar devlet başındakiler millette para yok maske alsın bunlara bakın bunlara
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63350)
17 Ekim 2020 Cumartesi 00:11
Sayın valim birde şehir ici otobüsleri denetleyin ayakta yolcu alınmayacaktı otobüs dolana kadar hareket edilmiyor... tabi sadece otobüs şoföründe bitmiyor halkında binmemesi lazım koltuklar doluyken
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63346)
16 Ekim 2020 Cuma 23:21
Yaman çelişki Çift Maaşlı
Belediye Başkan Vekili olarak Protokolde Mahmut Ayazın önünde ama Onunda yardımcısı olarak onun arkasında. Bilmecenin cevabını kim bulacak bakalım?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63362)
17 Ekim 2020 Cumartesi 08:27
@Misafir Kullanıcı Adamlar işini biliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63341)
16 Ekim 2020 Cuma 20:22
Ya bu denetimler tek başına dükkanında oturan esnafa mı yapılıyor niye çarşıda mahalle de kahvede oturanlara yapılmıyor çarşıda gezenlere çok tuhaf
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın