KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

'Meclis kararlarını vatandaşlara canlı aktaracağım'

Demokrat Parti (DP) Bingöl İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Ahmet Erkan, seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları açıkladı.

`Meclis kararlarını vatandaşlara canlı aktaracağım`
12 MART 2009 PERŞEMBE 10:05
0
1105
0
AA aa
Şeffaf ve vatandaşa odaklı hizmet anlayışıyla DP'den İl Genel Meclis Adayı olduğunu belirten Erkan; “Vizyonum, güzel şehrimiz Bingöl'ümüzün doğal, tarihi ve kültürel yapısıyla yaşanabilir ve sürdürülebilir bir “Marka Kent” olması için, sınırlı kaynaklarıyla hizmet vererek maksimum faydayı üretmek ve bu açıdan Bingöl İl Özel İdaresi'nin bölge illeri arasında bir numaralı İl Özel İdaresi Kurumu yapmaktır.

Misyonum ise, kanunlarla belirlenen mahalli müşterek nitelikteki ihtiyaçların karşılanmasında öncellikli alanları belirlemek, bütçenin önemli bir kısmını bu alanlara tahsis etmek ve tüm hizmetleri eşitsizlik ve adaletsizlikleri ortadan kaldırarak demokrasiyi güçlendirecek şekilde kaliteli, verimli ve etkili şekilde hemşerilerimin yararına sunmaktır” dedi.

Erkan, Bingöl İl Özel İdaresi olarak yerel yönetimlerdeki değişim ve dönüşüme uygun olarak hizmetlere halk katılımının sağlanması, şeffaf ve hesap verilebilirlik ile çalışmaların vatandaş memnuniyetine dayandığını göz önüne alarak seçildiğim takdirde şunları yapacağını söyledi:

1-İl Genel Meclisinin tüm kararlarını ve toplantılarını www.bingolozelidare.gov.tr adresinden ve kulislere konulacak LCD Monitörlerden canlı olarak yayınlamak.

2- İl Encümeninde alınacak tüm kararlara internet aracılığı ile herkes tarafından kolaylıkla ulaşabilmek.

3- Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği olarak hemşerilerimizin Özel İdare hizmetlerini daha çabuk ve kolay alabilmeleri için Özel İdare Hizmet Binası içerisinde her türlü banka iş ve işlemlerinin yapılabildiği bir Resmi Banka şubesi açmak.

4- Yine vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği olarak İl Özel İdare binamızın girişinde vatandaş taleplerini alan, vatandaşla görüşeceği görevliye kadar refakat eden güler yüzlü bir anlayış temel hedefimdir.

5- Hizmet bekleyen tüm yerleşim yerlerine hizmet götürmek.

6- Temel felsefemiz bölge farkı, parti farkı ve hemşerilerimiz arasında ayrımcılık yapmadan kamunun tüm hizmetlerini ilimizin en ücra köşesine kadar götürmek.

7- Bingöl'ümüz bu güne kadar hak ettiği hizmeti almamıştır. Ancak seçimden sonra onlardan biri olarak onların yanında olacağımın garantisini veriyorum.

8- Yıllardır mesafe gözetmeksizin kendi işim icabı hizmet yaptığım hemşerilerimden destek bekliyorum. Bir Bingöl sevdalısı olarak hemşerilerim teveccüh gösterip bize görev verirse hemşerilerimize hizmet etmeye ve Bingöl'e layık olmaya çalışacağım. İnsanları mahcup etmeyeceğiz. Hepimiz sıkıntılarımızı biliyoruz. Sorunların çözümünde beraber çalışacağız.


Bingolunsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut`u Arama Çalışmaları 11`inci Gününde
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl`ü o temsil edecek
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın