KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Meclis karate kursuna dönmüş!

Ağaçeli köyü eski muhtarı Ahmet Karatoprak, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan siyasi gelişmelere dikkat çekerek “Güzelim Meclis’imizi karate kursuna, boks ringine çevirdiniz. Sizi kavga etmekten uzaklaştırmak için Meclis’e gönderiyoruz, siz kavga etmeye başlıyorsunuz. Şu son yaşananlar şunu gösteriyor; Türkiye’de hukuk öldü, demokrasi ise komada!”

Meclis karate kursuna dönmüş!
21 OCAK 2014 SALI 00:05
0
2500
0
AA aa

Dünyada herkesin bu yaşananlarla ilgili dalga geçtiğini belirten Karatoprak, iktidarında muhalefetinde görevini yapması gerektiğini kaydetti.

Suçlu olanın cezasını çekmesini isteyen Karatoprak, “ Türkiye'nin selameti açısından en uygun yol budur. Bu kardeş kavgası hepimize zarar getirir. Şimdi size soruyorum nedir bu başımıza getirdikleriniz? 76 milyon insan size oy verip sizi meclise gönderdi. Bir defa siz yetkinizi, konumuzu ve seviyenizi doğru dürüst anlasaydınız sıfatınıza yakışanı yapardınız. En güçlü devletlerde savcılar devlet başkanlarını, hatta kralları bile alabiliyorken bizde ise birilerinin izni ve isteği olmadan bir kapıcının dahi ifadesini almak suç oluyor. Bir yandan sayın başbakan muhalefeti sandıkta hesap verirsiz diye itham ediyor, diğer taraftan kendisi üç yıl önce kanunları referanduma götürdü ve bugün ise o kanunları bile kabul etmiyor. Taraflı olmakla kim nereye varacak. Bazı toplantılarda resmi sıfatı olmayanlar konuşuyor müdahale bile edemiyorsun. Bize örnek olması gerekenler maalesef bizden öğüt dinleyecek duruma düştüler. Bazen sokaktaki psikopatlar seviyesine düşüyorsunuz, içinizdeki iyiyi ve kötüyü seçemiyoruz. Bu ne biçim siyaset, bundan birkaç yıl önce Ergenekon davasında polis operasyon yapınca sayın başbakan polisim kahramandır, yargı bağımsızdır diyordu. Şimdi vatandaş soruyor ne oldu da kahraman polis ve bağımsız yargı çete oldu? Büyüklük bizde kalsın gelin bu restleşmeden biran önce vazgeçin. Çünkü sizin yanlışlarınız Türkiye'ye zarar veriyor. İstikrarımızı, moralimizi ve huzurumuzu bozmaya hakkınız yok” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın