KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

Meclis'te 'Feyzi Baba' Tezahüratları

Meclis Başkan Vekili de şaşırdı! 'Şimdiye kadar reytingi bu kadar yüksek milletvekili hiç görmedim' 2021 Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinde Ak Parti adına lehte konuşmak üzere söz alan Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in kürsüye çağrılmasıyla Meclis salonunda 'Feyzi Baba' tezahüratları yükseldi.

Meclis`te `Feyzi Baba` Tezahüratları
13 ARALIK 2020 PAZAR 18:05
1496
6367
18
AA aa

2021 Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinde Ak Parti adına lehte konuşmak üzere söz alan Bingöl milletvekili Feyzi Berdibek'in kürsüye çağrılmasıyla Meclis salonunda “Feyzi Baba” tezahüratları yükseldi.

Meclis Başkan Vekili kürsüye gelen Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'e, şimdiye kadar reytingi bu kadar yüksek milletvekili hiç görmediğini belirterek, sözü kendisine bıraktı.

Dünya Bingöllüler Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Berdibek, 2020 yılındaki sorun ve problemlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletin kenetlenmesiyle aşıldığını söyledi.

Berdibek, “2021 yılı kamu bütçe teklifi görüşmeleri üzerine lehte şahsım adıma söz almış bulunmaktayım ve bu vesile 12.12 Dünya Bingöllüler Gününüzü de kutluyorum. Ülkemiz sınırları, komşularımızda yaşanan iç savaşlar, karışıklıklar, sınırlarımızda oluşan terör eylemleri ve göç dalgalarına maruz kalmıştır. Ayrıca ülkemize yapılan finansal saldırılar işin bir başka boyutudur. Diğer taraftan Covid-19 pandemisi ve doğal afetler gibi sıkıntılarla baş başa kalmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve cesur liderliğiyle güvenlikten diplomasiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan milli savunmaya kadar güçlü altyapımız, milletimizin birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olarak kenetlenmesi sayesinde bu sorunların üstesinden geldik ve gelmeye devam edeceğiz. İktidarımızın 18'inci yılında ekonomimizi ve milli gelirimizi büyütecek her anlamda dışa bağımlılığı azaltacak adımlar atıyoruz. Savunma sanayi enerji, milli güvenlik ve dış politikada sahada ve masada büyük Türkiye'nin güçlü hedeflerine adım adım yaklaşmaktayız. Yüzde 70 seviyesindeki yerli ve milli savunma sanayimizle İHA ile SİHA'larımızla teröre karşı bir mücadele yürütüyoruz. Bölgemizde terörün minimum seviyeye gelmesiyle yayla turizmi, kayak turizmi, dağ turizmi hızla gelişmeye başlamıştır. Deprem bölgesi bir coğrafyada yaşıyoruz. Bingöl ilimizde iki fay hattının birleştiği noktadadır. 2020 depremlerinin, sel felaketlerinin, heyelanların ve salgınların yaşandığı bir yıl oldu” dedi.

“2003'de Bingöllülerimizin yüreğine su serpildi”

1 Mayıs 2003 depremini hatırlatan Berdibek; “Bundan tam 18 yıl önce 1 Mayıs 2003 seçim bölgem Bingöl'de bir deprem meydana gelmişti. Aynı günün sabahı dönemin Başbakanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bingöl'e gitmiştik. Devlet vatandaşımızın yanında düşüncesiyle Cumhurbaşkanımız o gün ki şartlarında Bingöllülerimizin gönlüne su serpmiştir. Daha sonra 14 Haziran 2020'de merkez üssü Karlıova ilçesi Kaynapınar köyünde bir deprem meydana geldi ve 3 ilçemiz etkilendi. Yine deprem günü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sayın Cevdet Yılmaz bey ile çok kısa sürede deprem bölgesinde olarak olaya müdahil olmuştuk” diye konuştu.

7 bin konut yapıldı

Deprem bölgesi Bingöl'de 7 bin konutun doğrudan yapıldığını söyleyen Berdibek; “Bugüne kadar Bingöl'de 7 bin 209 konut ile evini yapan yardım metoduyla 6 bine yakın konut yapılmıştır. Hükümetimiz Bingöl'de olduğu gibi Van, Elazığ, Malatya, Manisa, Erzurum, İzmir, Antalya, Adıyaman ve Karadeniz'de yaşanan doğal afetlerde çok hızlı bir şekilde yaraları sarmış ve başarılı bir sınav vermiştir. Bu vesileyle tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bingöl balını tanıttı

Sürekli olarak TBMM'de Bingöl balının tanıtımı için çaba sarf eden Berdibek, bu kez meclis kürsüsünden tanıtımı yaptı.

Bingöl balının dünya ikincisi olduğunu hatırlatan Berdibek; “Vatandaşa şifa olacağını düşündüğüm Bingöl balından bahsetmek istiyorum. Arıcılık kongresinde Bingöl balı 120 ülke 600 yarışmacı arasında Türkiye birincisi, Dünya ikincisi olmuştur. Yüksek rakımlı yaylalarda yetişen yonca, kekik gibi bitkileri meşhur Bingöl'ümüzün balına lezzet katmaktadır. Ayrıca arıcılarımızın bin bir çeşit çiçek bal aldığı tespit edilmiştir. Bal üreticilerimiz önümüzdeki sezon için bereketli bir yıl diliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79990)
17 Aralık 2020 Perşembe 17:02
Konuşmayı ne zaman öğrenecek acaba?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79933)
15 Aralık 2020 Salı 11:27
Sn Fevzi berdibek 2015 yılındaki Bingöl Kiğı deprem konutları ne zaman yapılacak 5 yıl geçti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79932)
15 Aralık 2020 Salı 11:22
Biraz dalga biraz sempati de var ama sayın vekilimiz 1 dönem doğru-yol partisinde il başkanlığı doğru-yol iktidarken 2 dönem ak parti milletvekilliği başka görevlerde var ama sayın vekilimiz hala bellini doğrultamadı. Ak paarti iktidara geldiği zaman aşiretçilik üzerinden siyaset yapmayacağız demişti. Olacağı budur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79925)
15 Aralık 2020 Salı 10:28
vah.vah .vah.fevzi baba BİNGÖL balını tanıtmış.ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79914)
14 Aralık 2020 Pazartesi 23:44
şak şak çılık başka ne diyelim akrabalarına iyi yaradı kardeşlerini akrabalrını belediye ve diğer kamu kuruluşlarına yerleştirdi.bingöl için bu adamın hiç bir faydası olmadığı gibi bingöl ü ayağa düşürdü inşallah rabbimin adeleti tecelli eder ve bunlar iflah olmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79901)
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:36
Ya kusura bakmayında adamlar resmen gırgır geçtiler her kelimeye alkışmı olur.Bizimkilerde fevzi byin mecliste çok sevildiğinden gururla sunyolar.Ben utandım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79897)
14 Aralık 2020 Pazartesi 16:38
Yilmaz korkutata ataoğlu berdibeg coşkun yeter artık bu ilin yakasını bırakın her aynı şeyler bal hamamlar haserek Universte konutlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79895)
14 Aralık 2020 Pazartesi 16:32
SAYIN FEYZİ BABA SÖZ VERDİĞİNİZ YERALTI ÇARŞISI TAPU SORUNU ÇÖZÜLMEDİ.? BİR ALKIŞTA BURDAN ALMAK İSTEMEZMİSİNİZ.???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79894)
14 Aralık 2020 Pazartesi 14:46
Bağımsız aday olmasını 4 gözle bekliyorum. Baba (!)
Kaç oy alır acaba? Zeki Börükoçini biraz zorlar ondan şüphem yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79889)
14 Aralık 2020 Pazartesi 12:04
Millet gırgır geçiyor benim vekilimle bizde gururlanyoruz.
14.05.2024
16:27
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Bingöl'de nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 131 kişi de yaralandı.
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın