KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Medikal Sektörü İstişare toplantısı yapıldı

Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illeri medikal sektör temsilcileri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) ev sahipliğinde bir araya geldi. Sektörün sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, çözüm yolları arandı.

Medikal Sektörü İstişare toplantısı yapıldı
28 ARALIK 2017 PERŞEMBE 20:54
1
4076
0
AA aa

Daha önceki toplantıda iki önemli sorunu gerekli müracaat ve girişimlerle kısa sürede çözdüklerini belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan; “Her zaman ifade ettiğim gibi, birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenirsek inanın çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Bugün ülkemizin en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında TOBB ve ona bağlı odalar gelmektedir. Biz bu gücün farkındayız. Sizlerden almış olduğumuz bu büyük destek ve oluşan güçle hiçbir çekince duymadan her kapıyı rahatlıkla çalıyor ve talebimizi dile getiriyoruz. Amacımız her sektörün içinde bulunduğu sorunlardan kurtulup ticaretini daha uygun zeminde yapmasının önünü açmaktır. İnşallah 2018 yılında yapılacak seçimlerle daha da güçlenerek bu hizmetlerimizi artıracağız” dedi.

Başkan Alan'ın sektörün sorunlarıyla yakından ilgilendiğini aktaran 14. Meslek Komitesi Üyesi Hakan Akan; “İlgili makamlara taşınması ile birlikte bizlere çok önemli destekler vermeye devam etmektedir. 2018 yılı bütçesine başta ihale yasası ve diğer ihtiyaç duymuş olduğu alanlarda uzmanların katılımı ile eğitim ve bilgilendirme toplantıları için önemli bir bütçe ayırmıştır. Ben özellikle bu destekleri için sektörümüz adına teşekkür ediyorum. 2018 yılında yapılacak oda seçimlerini müteakip, TOBB sağlık sektörü komisyonunda Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerimizi temsilen en az bir temsilcinin seçilmesi için ortak bir yol izleyeceğiz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın