KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Mehmet zeki 2 yaşına basıyor

Karlı yollarda süren 8 saatlik mücadelenin ardından Bingöl'e getirilen anne, sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi ve çocuğa İl Sağlık Müdürü M.Zeki Bingöl'ün adını verildi. Bingöl, adaşını ziyaret edip hediye verdi...

Mehmet zeki 2 yaşına basıyor
16 EKİM 2009 CUMA 08:36
0
1697
0
AA aa
Sancak Beldesi'nden paletli ambulansla alınan ve yaklaşık 8 saat süren bir yolculuğun ardından Bingöl'e getirilen doğum hastası anne, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Anne, hastaneye kaldırılmasında büyük emek sarf eden İl Sağlık Müdürü Dt. M.Zeki Bingöl'ün ismini çocuğuna verdi. M.Zeki 2 yaşına bastı ve İl Sağlık Müdürü M.Zeki Bingöl adaşını ziyaret etti.

Bingöl'ün Sancak Beldesine bağlı Yeşilova köyünde 18 Şubat 2008 tarihinde Yeşilova Köyünde bulunan doğum hastası Hava Kubulan (22), doğum sancıları artması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü'nden yardım istendi. İl Sağlık Müdürü Dt. M. Zeki Bingöl, beraberindeki sağlık ekibiyle birlikte paletli ambulansa binerek kar nedeniyle yolu kapanan Yeşilova'ya doğru yola koyuldu.

Yaklaşık 2 saat süren bir yolculuğun ardından köye ulaşmayı başaran ekipler, doğum hastası Hava Kubulan'ı yanlarına alarak Bingöl'e doğru hareket etti. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köye ulaşmakta güçlük çeken ekipler, 8 saatlik bir yolculuğun ardından Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevine ulaştı. Burada doğumu gerçekleşen Hava Kubulan, doğan çocuğuna İl Sağlık Müdürü Dt. Mehmet Zeki Bingöl'ün adını verdi.

İl Sağlık Müdürü Dt. M. Zeki Bingöl, 18 Şubat'ta zor şartlar altında dünyaya gelen ve 20 aylık olan adaşı Mehmet Zeki'yi evinde ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı büyük sevinç yaşayan aile fertleri, İl Sağlık Müdürüne yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

İl Sağlık Müdürü sayesinde eşinin sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdiğini anlatan Baba Veli Kubulan, yapılan hizmettin karşılığında doğan ilk çocuklarına İl Sağlık Müdürünün ismini verdiklerini söyledi.

Ziyaret esnasında 20 aylık adaşını kucaklayan İl Sağlık Müdürü Bingöl, insan hayatına büyük önem verdiklerini belirterek, ölümle burun buruna gelmelerine rağmen, hastayı sağlıklı bir şekilde hastaneye ulaştırmayı başardıklarını söyledi.

Her yıl kış mevsiminde bu tür kurtarma operasyonların sık sık yapıldığına dikkat çeken Bingöl: “İl Sağlık Müdürlüğü olarak insan hayatına büyük önem veriyoruz. İmkanlarımızı zorlayarak, her türlü tehlikeyi de göze alarak zor şartlar altında yaşayan insanlarımızın yardımına gece gündüz demeden koşuyoruz ve koşmaya da devam edeceğiz. Bakın bu ailenin yüzündeki gülümseme bizim için Dünya'ya bedeldir. O gülümseme bize tüm olumsuzlukları unutturuyor. Tam 20 ay önce dünyaya gelen bu çocuğumuza benim isminin verilmesi de büyük bir sevinç kaynağı oldu. Ben adaşım Mehmet Zeki'ye ailenin müsaadesiyle kirvem olacağım. İnsanlarımızla bağlarımızı daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

Yapılan ziyarette İl Sağlık Müdürü Bingöl, adaşı Mehmet Zeki'ye çeşitli hediyelerinin yanında ‘Dumansız Hava Sahası' baskılı şapka, tişört verdi.


Bingol Kent Haber/Bingol Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın