KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Mehmetçik'e manevi destek!

Solhan HEM usta öğreticileri ve kursiyerleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere ulaştırılmak üzere 180 tane boyunluk ördüler.

Mehmetçik`e manevi destek!
07 MART 2018 ÇARŞAMBA 23:32
4
1992
0
AA aa

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere ulaştırılmak üzere Solhan İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından örülen 180 adet boyunluk, Mehmetçik için yola çıktı.

Bu kapsamda düzenlenen programda konuşan Kaymakam Fatih Okumuş, maddi değerinden çok manevi değeri olan ve askerlerin moral ve motivasyonunu arttıracak çalışmaların olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

Devletin Afrin'de görevli Mehmetçik'in maddi olarak ihtiyaçlarını karşıladığının bilinmesine rağmen güzel bir desteğinde de gelmesini takdir eden Okumuş; “Hz. İbrahim'e su taşıyan karınca misali safımızı açık bir şekilde belli etmek maksadıyla nümuneten samimi bir el emeği ortaya konulmuş, bu anlamda emeği geçen hocalarımıza ve müdürümüze teşekkür ediyoruz. İnşallah Aferin'de ordumuz muvaffak olur. İçerideki; PKK olsun FETÖ gibi terör örgütleri olsun hep zaten uluslararası aktörlerin Türkiye üzerindeki operasyonların birer mücessem organizasyonlarıdır. Hâlbuki Türkiye'de; Türklerle Kürtlerin, doğuyla batının herhangi bir sorunu yoktur” dedi.

“Türk Silahlı Kuvvetlerimize manevi desteğimizi sunmamız lazım”

Kaymakam Okumuş; “Türkler de Kürtler de Zazalar da Müslüman halklar, ortak coğrafyanın, ortak tarihin, ortak değerlerin çocuklarıdır. Çanakkale'de, Kerkük'te koyun koyuna yatıyorlar. Bu bir tarihsel gerçektir, etle tırnak olmuşuz. Dolayısıyla Türkiye içerisinde yapılmak istenen uluslararası ameliyelere hem içeriden hem dışarıdan cereyan edenlere karşı; uyanık, şuurlu olmamız lazım hem de bu operasyonları bozmakta olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize manevi desteğimizi sunmamız lazım. Tankıyla, topuyla, iaşesiyle bütün ihtiyaçları muntazam karşılansa da mutlak surette oradaki askerlerimizin duaya ihtiyaçları var. Sizin arkalarında olmanıza ihtiyaçları var. Bizim için oradalar, o topraklara kanlarını akıtıyorlar. Bu operasyon bizim selametimiz için yapılmaktadır. Çalışmanızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum, inşallah yerini bulur” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın