KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ekim 2026 Çarşamba

Mektup yazdı ikinci oldu!

TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Yağız Mirza Erdoğan, PTT A.Ş. tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Gençler İçin Mektup Yarışmasında Türkiye ikincisi oldu.

Mektup yazdı ikinci oldu!
13 NİSAN 2018 CUMA 23:16
0
3002
0
AA aa

Dünya Posta Teşkilatı (UPU) tarafından her yıl düzenlenen Gençler İçin Mektup Yarışması bu yıl “Zamanda yolculuk yapan bir mektup olduğunu düşün. Okuyucularına hangi mesajı iletmek istersin?” konusunda yapıldı. 

TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Yağız Mirza Erdoğan, Türkiye ikincisi olurken, geçtiğimiz yıl da düzenlenen yarışmada yine Cevdet Yılmaz Orta Okulu ikinciliği elde etmişti. Üst üste iki yıl ikincilik derecesini kimseye kaptırmayan Cevdet Yılmaz Ortaokulu bu alanda bir ilki gerçekleştirdi.

Yarışma ile ilgili olarak TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu resmi web sitesinden yapılan açıklamada, “47. Uluslararası Gençler İçin Mektup Yarışmasında " Zamanda Yolculuk Yapan Bir Mektup Olduğunuzu Düşün Okuyucularına Hangi mesajı İletmek İstersin?" diye belirlenen konusunda okulumuz öğrencilerinden Yağız Mirza Erdoğan Türkiye ikincisi (2.) olmuştur. Bu başarısından ve bize yaşattığı bu gururdan ötürü kendisini ve emeği geçen herkesi kutluyoruz “denildi.

PTT A.Ş. tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye ikincisi olan Yağız Mirza Erdoğan'ın Bin TL para, Dizüstü Bilgisayar ve Pul Albümü ödüllerini kazandığı öğrenilirken, ödüllerin Bingöl PTT Baş Müdürlüğü tarafından düzenlenecek törenle kendisine takdim edileceği bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
14.10.2026
10:33
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl'de 12 Bingölspor dışında en çok hangi takım tutuluyor? 81 ili kapsayan araştırmada Bingöl'ün tercihi belli oldu. Peki, komşu illerde zirvede hangi takımlar var? Sonuçlarda dikkat çeken şehirler de var.
14.10.2026
10:07
Azerbaycan`daki başörtüsü baskısına tepki!
Azerbaycan'daki başörtüsü baskısına tepki!
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Azerbaycan'da başörtüsü nedeniyle yaşandığı bildirilen mağduriyetlere tepki göstererek inanç özgürlüğünün korunması çağrısında bulundu. Platform, 'Başörtüsü suç değildir! İnanç özgürlüğü ayrıcalık değil, temel bir haktır' mesajını verdi.
14.10.2026
09:53
Alban`dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Alban'dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem, heyelan ve çığ tehlikesine dikkat çekerek güvenli yapılaşma, bilimsel planlama ve etkin denetim çağrısı yaptı.
13.10.2026
18:31
Recep Butaku: `Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek`
Recep Butaku: 'Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek'
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Recep Butaku, Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde kentteki yol ve altyapı sorunlarından kurumlar arası koordinasyon eksikliğine, Maden Sokak'taki kentsel dönüşüm belirsizliğinden sağlık ve eğitim hizmetlerine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Butaku, 'Amacımız birilerini hedefe koymak değil, memleketin eksiklerini adil bir yaklaşımla dile getirmek' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın