KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Kasım 2026 Pazartesi

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!

Memur-Sen yönetimi, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’in kendilerinden özür dilemesini istedi.

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!
19 NİSAN 2012 PERŞEMBE 23:29
0
2732
1
AA aa

Genç yolunda TOKİ tarafından Memur-Sen sendikasına yaptırılan konutların su sıkıntısı polemiği devam ediyor. Su sıkıntısı nedeniyle açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı'na cevap veren Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı tekrar cevap verdi. 

Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in kendilerinden özür dilemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “13.04.2012 tarihinde Memur-Sen TOKİ Konutları önünde yaptığımız açıklama üzerine Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in yaptığı açıklamaya cevap hakkımız doğduğundan aşağıdaki açıklamaları yapma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Başkan Ariç yaptığı açıklamada, “Genç Belediyesinin hiçbir şekilde bahse konu hakkında kişi ya da kurumlara söz vermediğini belirterek Memur-Sen İl Başkan Yardımcımızı haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu iddia etmiştir.”  Ve devamında  “Genç Belediye Başkanı olarak bugüne kadar tutamayacağımız sözleri vermedik, hiç kimsenin Genç Belediyesi'ni töhmet altında bırakma gibi bir lüksü olamaz'' diye açıklamada bulunmuştur. Öncellikle Genç Belediye Başkanına şunu hatırlatmak isteriz. Bingöl'ün en büyük sivil toplumuna haddini aşmak suçlamasını yapma cüretinde bulunmanın kendisinin haddi olmadığını ve Memur-Sen'e bu suçlamayı yaparak aslında kendisinin haddini aştığını belirtmek isteriz. Asıl görevi bir politikacı olarak çözüm ve hizmet üretmek olan Başkanın bize laf yetiştirip söz düellosuna gireceğine Memur-Sen'den özür dileyip sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Hiç kimseye söz vermediğini ve muhatabının Bingöl Valiliği olduğunu açıklayan başkana birkaç sorumuz olacaktır.

1-Dönemin Memur-Sen Başkanı ve heyeti makamında kendisini ziyaret ettiğinde Memur-Sen TOKİ Konutlarına Bingöl Belediye Başkanlığının suyu artırması karşılığında su vermeye söz verdi mi vermedi mi?

2-Bir sonraki görüşmede aboneleri ben yapayım suyu vereyim dedi mi demedi mi? Eğer su vermiş olsaydı Genç'in suyu azalmayacak mıydı?

3- Bingöl ve Genç halkının vicdanına sığındığını ifade eden Başkan İnşaatın başlamasından bitmesine kadar Müteahhit firmaya suyu verirken vicdanı sızlamıyor muydu, bu suyu firmaya ne karşılığında verdi?

4-Hak sahiplerinin yaklaşık yüzde 70'i Genç'li ve onun seçmeniyken hem ortalama 900,00 TL taksit ödeyip aynı zamanda ortalama 500,00 TL kira ödemeye mahkûm edilirken vicdanı sızlamıyor muydu?

5- Son olarak basın açıklamamızın hiçbir yerinde kendisine hakaret yapılmazken hangi hakla ve hangi vicdanla bize hakaret etme lüksünde bulunmuştur?

Makam ve koltukların fani olduğunu, asıl amacın Baki Kalan Bu Kubbede Hoş Bir Sada bırakmak olduğunu hatırlatarak hak sahibi kardeşlerimizi mağdur etmeden bir an önce bu sorunu çözeceğimizi ümit ediyoruz” denildi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ersin alakaş (@Misafir_8370)
20 Nisan 2012 Cuma 17:05
ağzınıza sağlık
01.11.2026
23:01
12Bingölspor`dan altın değerinde 3 puan
12Bingölspor'dan altın değerinde 3 puan
Deplasmanda İskenderunspor'u Ömer Yanık'ın golüyle mağlup eden 12Bingölspor, hem galibiyet hasretine son verdi hem de lig sıralamasında yükselişe geçti. Geçen hafta 10. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, puanını 13'e çıkararak 8. sıraya yerleşti.
01.11.2026
22:59
Genç Muratspor`dan sahasında kritik galibiyet!
Genç Muratspor'dan sahasında kritik galibiyet!
Taraftarının desteğini arkasına alan Bingöl temsilcisi, Van İlvan Spor karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Numan ve Selahattin Aras'ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan Genç Muratspor, puanını 4'e yükselterek grupta 6. sıraya yerleşti.
01.11.2026
22:58
Bingöllü Sporculardan uluslararası arenada 7 madalya!
Bingöllü Sporculardan uluslararası arenada 7 madalya!
17. Kemer Uluslararası Bocce Turnuvası'nda Millî Takım formasıyla mücadele eden Bingöllü sporcular, 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
01.11.2026
22:57
Bingöl`de feci kaza! 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Bingöl'de feci kaza! 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Bingöl merkez Ekinyolu köyü mevkiinde takla atan araçta bulunan 23 yaşındaki Yücel Yüksel yaşamını yitirdi. Kazada 3 kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
01.11.2026
22:56
Bingöl`de otomobil yayalara çarptı! 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'de otomobil yayalara çarptı! 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Ilıcalar beldesinde yolun karşısına geçmeye çalışan iki yayaya otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki Sude Naz Bolluk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Ali Osman Aktay'ın tedavisi ise sürüyor.
01.11.2026
00:37
Akaryakıta zam geldi! 100 TL`yi aştı!
Akaryakıta zam geldi! 100 TL'yi aştı!
Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibarıyla yeni tarife yürürlüğe girdi. Benzinin litre fiyatına 4,15 TL, motorinin litre fiyatına 3,60 TL zam yapıldı. Yapılan artış, araç sahiplerinin yakıt maliyetlerini bir kez daha yükseltti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın