KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!

Memur-Sen yönetimi, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’in kendilerinden özür dilemesini istedi.

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!
19 NİSAN 2012 PERŞEMBE 23:29
0
2499
1
AA aa

Genç yolunda TOKİ tarafından Memur-Sen sendikasına yaptırılan konutların su sıkıntısı polemiği devam ediyor. Su sıkıntısı nedeniyle açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı'na cevap veren Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı tekrar cevap verdi. 

Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in kendilerinden özür dilemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “13.04.2012 tarihinde Memur-Sen TOKİ Konutları önünde yaptığımız açıklama üzerine Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in yaptığı açıklamaya cevap hakkımız doğduğundan aşağıdaki açıklamaları yapma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Başkan Ariç yaptığı açıklamada, “Genç Belediyesinin hiçbir şekilde bahse konu hakkında kişi ya da kurumlara söz vermediğini belirterek Memur-Sen İl Başkan Yardımcımızı haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu iddia etmiştir.”  Ve devamında  “Genç Belediye Başkanı olarak bugüne kadar tutamayacağımız sözleri vermedik, hiç kimsenin Genç Belediyesi'ni töhmet altında bırakma gibi bir lüksü olamaz'' diye açıklamada bulunmuştur. Öncellikle Genç Belediye Başkanına şunu hatırlatmak isteriz. Bingöl'ün en büyük sivil toplumuna haddini aşmak suçlamasını yapma cüretinde bulunmanın kendisinin haddi olmadığını ve Memur-Sen'e bu suçlamayı yaparak aslında kendisinin haddini aştığını belirtmek isteriz. Asıl görevi bir politikacı olarak çözüm ve hizmet üretmek olan Başkanın bize laf yetiştirip söz düellosuna gireceğine Memur-Sen'den özür dileyip sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Hiç kimseye söz vermediğini ve muhatabının Bingöl Valiliği olduğunu açıklayan başkana birkaç sorumuz olacaktır.

1-Dönemin Memur-Sen Başkanı ve heyeti makamında kendisini ziyaret ettiğinde Memur-Sen TOKİ Konutlarına Bingöl Belediye Başkanlığının suyu artırması karşılığında su vermeye söz verdi mi vermedi mi?

2-Bir sonraki görüşmede aboneleri ben yapayım suyu vereyim dedi mi demedi mi? Eğer su vermiş olsaydı Genç'in suyu azalmayacak mıydı?

3- Bingöl ve Genç halkının vicdanına sığındığını ifade eden Başkan İnşaatın başlamasından bitmesine kadar Müteahhit firmaya suyu verirken vicdanı sızlamıyor muydu, bu suyu firmaya ne karşılığında verdi?

4-Hak sahiplerinin yaklaşık yüzde 70'i Genç'li ve onun seçmeniyken hem ortalama 900,00 TL taksit ödeyip aynı zamanda ortalama 500,00 TL kira ödemeye mahkûm edilirken vicdanı sızlamıyor muydu?

5- Son olarak basın açıklamamızın hiçbir yerinde kendisine hakaret yapılmazken hangi hakla ve hangi vicdanla bize hakaret etme lüksünde bulunmuştur?

Makam ve koltukların fani olduğunu, asıl amacın Baki Kalan Bu Kubbede Hoş Bir Sada bırakmak olduğunu hatırlatarak hak sahibi kardeşlerimizi mağdur etmeden bir an önce bu sorunu çözeceğimizi ümit ediyoruz” denildi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ersin alakaş (@Misafir_8370)
20 Nisan 2012 Cuma 17:05
ağzınıza sağlık
22.07.2026
13:41
Bingöl`de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl`de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl`ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl`den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın