KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!

Memur-Sen yönetimi, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’in kendilerinden özür dilemesini istedi.

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!
19 NİSAN 2012 PERŞEMBE 23:29
0
2262
1
AA aa

Genç yolunda TOKİ tarafından Memur-Sen sendikasına yaptırılan konutların su sıkıntısı polemiği devam ediyor. Su sıkıntısı nedeniyle açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı'na cevap veren Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı tekrar cevap verdi. 

Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in kendilerinden özür dilemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “13.04.2012 tarihinde Memur-Sen TOKİ Konutları önünde yaptığımız açıklama üzerine Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in yaptığı açıklamaya cevap hakkımız doğduğundan aşağıdaki açıklamaları yapma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Başkan Ariç yaptığı açıklamada, “Genç Belediyesinin hiçbir şekilde bahse konu hakkında kişi ya da kurumlara söz vermediğini belirterek Memur-Sen İl Başkan Yardımcımızı haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu iddia etmiştir.”  Ve devamında  “Genç Belediye Başkanı olarak bugüne kadar tutamayacağımız sözleri vermedik, hiç kimsenin Genç Belediyesi'ni töhmet altında bırakma gibi bir lüksü olamaz'' diye açıklamada bulunmuştur. Öncellikle Genç Belediye Başkanına şunu hatırlatmak isteriz. Bingöl'ün en büyük sivil toplumuna haddini aşmak suçlamasını yapma cüretinde bulunmanın kendisinin haddi olmadığını ve Memur-Sen'e bu suçlamayı yaparak aslında kendisinin haddini aştığını belirtmek isteriz. Asıl görevi bir politikacı olarak çözüm ve hizmet üretmek olan Başkanın bize laf yetiştirip söz düellosuna gireceğine Memur-Sen'den özür dileyip sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Hiç kimseye söz vermediğini ve muhatabının Bingöl Valiliği olduğunu açıklayan başkana birkaç sorumuz olacaktır.

1-Dönemin Memur-Sen Başkanı ve heyeti makamında kendisini ziyaret ettiğinde Memur-Sen TOKİ Konutlarına Bingöl Belediye Başkanlığının suyu artırması karşılığında su vermeye söz verdi mi vermedi mi?

2-Bir sonraki görüşmede aboneleri ben yapayım suyu vereyim dedi mi demedi mi? Eğer su vermiş olsaydı Genç'in suyu azalmayacak mıydı?

3- Bingöl ve Genç halkının vicdanına sığındığını ifade eden Başkan İnşaatın başlamasından bitmesine kadar Müteahhit firmaya suyu verirken vicdanı sızlamıyor muydu, bu suyu firmaya ne karşılığında verdi?

4-Hak sahiplerinin yaklaşık yüzde 70'i Genç'li ve onun seçmeniyken hem ortalama 900,00 TL taksit ödeyip aynı zamanda ortalama 500,00 TL kira ödemeye mahkûm edilirken vicdanı sızlamıyor muydu?

5- Son olarak basın açıklamamızın hiçbir yerinde kendisine hakaret yapılmazken hangi hakla ve hangi vicdanla bize hakaret etme lüksünde bulunmuştur?

Makam ve koltukların fani olduğunu, asıl amacın Baki Kalan Bu Kubbede Hoş Bir Sada bırakmak olduğunu hatırlatarak hak sahibi kardeşlerimizi mağdur etmeden bir an önce bu sorunu çözeceğimizi ümit ediyoruz” denildi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ersin alakaş (@Misafir_8370)
20 Nisan 2012 Cuma 17:05
ağzınıza sağlık
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
17.05.2026
22:38
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Türkiye Gençlik Şöleninde
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Kocaeli'de düzenlenen '81 İl Gençlik Şöleni'ne katılan AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları teşkilatı, program kapsamında Kocaeli ve Ankara'da bir dizi ziyaret ve buluşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programda gençlik şöleni, koreografi ve drone gösterileri dikkat çekti.
17.05.2026
22:37
Bingöl`de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın