KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!

Memur-Sen yönetimi, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’in kendilerinden özür dilemesini istedi.

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!
19 NİSAN 2012 PERŞEMBE 23:29
0
2597
1
AA aa

Genç yolunda TOKİ tarafından Memur-Sen sendikasına yaptırılan konutların su sıkıntısı polemiği devam ediyor. Su sıkıntısı nedeniyle açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı'na cevap veren Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı tekrar cevap verdi. 

Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in kendilerinden özür dilemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “13.04.2012 tarihinde Memur-Sen TOKİ Konutları önünde yaptığımız açıklama üzerine Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in yaptığı açıklamaya cevap hakkımız doğduğundan aşağıdaki açıklamaları yapma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Başkan Ariç yaptığı açıklamada, “Genç Belediyesinin hiçbir şekilde bahse konu hakkında kişi ya da kurumlara söz vermediğini belirterek Memur-Sen İl Başkan Yardımcımızı haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu iddia etmiştir.”  Ve devamında  “Genç Belediye Başkanı olarak bugüne kadar tutamayacağımız sözleri vermedik, hiç kimsenin Genç Belediyesi'ni töhmet altında bırakma gibi bir lüksü olamaz'' diye açıklamada bulunmuştur. Öncellikle Genç Belediye Başkanına şunu hatırlatmak isteriz. Bingöl'ün en büyük sivil toplumuna haddini aşmak suçlamasını yapma cüretinde bulunmanın kendisinin haddi olmadığını ve Memur-Sen'e bu suçlamayı yaparak aslında kendisinin haddini aştığını belirtmek isteriz. Asıl görevi bir politikacı olarak çözüm ve hizmet üretmek olan Başkanın bize laf yetiştirip söz düellosuna gireceğine Memur-Sen'den özür dileyip sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Hiç kimseye söz vermediğini ve muhatabının Bingöl Valiliği olduğunu açıklayan başkana birkaç sorumuz olacaktır.

1-Dönemin Memur-Sen Başkanı ve heyeti makamında kendisini ziyaret ettiğinde Memur-Sen TOKİ Konutlarına Bingöl Belediye Başkanlığının suyu artırması karşılığında su vermeye söz verdi mi vermedi mi?

2-Bir sonraki görüşmede aboneleri ben yapayım suyu vereyim dedi mi demedi mi? Eğer su vermiş olsaydı Genç'in suyu azalmayacak mıydı?

3- Bingöl ve Genç halkının vicdanına sığındığını ifade eden Başkan İnşaatın başlamasından bitmesine kadar Müteahhit firmaya suyu verirken vicdanı sızlamıyor muydu, bu suyu firmaya ne karşılığında verdi?

4-Hak sahiplerinin yaklaşık yüzde 70'i Genç'li ve onun seçmeniyken hem ortalama 900,00 TL taksit ödeyip aynı zamanda ortalama 500,00 TL kira ödemeye mahkûm edilirken vicdanı sızlamıyor muydu?

5- Son olarak basın açıklamamızın hiçbir yerinde kendisine hakaret yapılmazken hangi hakla ve hangi vicdanla bize hakaret etme lüksünde bulunmuştur?

Makam ve koltukların fani olduğunu, asıl amacın Baki Kalan Bu Kubbede Hoş Bir Sada bırakmak olduğunu hatırlatarak hak sahibi kardeşlerimizi mağdur etmeden bir an önce bu sorunu çözeceğimizi ümit ediyoruz” denildi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ersin alakaş (@Misafir_8370)
20 Nisan 2012 Cuma 17:05
ağzınıza sağlık
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın