KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!

Memur-Sen yönetimi, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç’in kendilerinden özür dilemesini istedi.

Memur-sen: ariç, özür dilemelidir!
19 NİSAN 2012 PERŞEMBE 23:29
0
2582
1
AA aa

Genç yolunda TOKİ tarafından Memur-Sen sendikasına yaptırılan konutların su sıkıntısı polemiği devam ediyor. Su sıkıntısı nedeniyle açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı'na cevap veren Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e Memur-Sen Bingöl İl Başkanlığı tekrar cevap verdi. 

Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in kendilerinden özür dilemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, “13.04.2012 tarihinde Memur-Sen TOKİ Konutları önünde yaptığımız açıklama üzerine Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in yaptığı açıklamaya cevap hakkımız doğduğundan aşağıdaki açıklamaları yapma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Başkan Ariç yaptığı açıklamada, “Genç Belediyesinin hiçbir şekilde bahse konu hakkında kişi ya da kurumlara söz vermediğini belirterek Memur-Sen İl Başkan Yardımcımızı haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu iddia etmiştir.”  Ve devamında  “Genç Belediye Başkanı olarak bugüne kadar tutamayacağımız sözleri vermedik, hiç kimsenin Genç Belediyesi'ni töhmet altında bırakma gibi bir lüksü olamaz'' diye açıklamada bulunmuştur. Öncellikle Genç Belediye Başkanına şunu hatırlatmak isteriz. Bingöl'ün en büyük sivil toplumuna haddini aşmak suçlamasını yapma cüretinde bulunmanın kendisinin haddi olmadığını ve Memur-Sen'e bu suçlamayı yaparak aslında kendisinin haddini aştığını belirtmek isteriz. Asıl görevi bir politikacı olarak çözüm ve hizmet üretmek olan Başkanın bize laf yetiştirip söz düellosuna gireceğine Memur-Sen'den özür dileyip sözünü yerine getirmesini bekliyoruz. Hiç kimseye söz vermediğini ve muhatabının Bingöl Valiliği olduğunu açıklayan başkana birkaç sorumuz olacaktır.

1-Dönemin Memur-Sen Başkanı ve heyeti makamında kendisini ziyaret ettiğinde Memur-Sen TOKİ Konutlarına Bingöl Belediye Başkanlığının suyu artırması karşılığında su vermeye söz verdi mi vermedi mi?

2-Bir sonraki görüşmede aboneleri ben yapayım suyu vereyim dedi mi demedi mi? Eğer su vermiş olsaydı Genç'in suyu azalmayacak mıydı?

3- Bingöl ve Genç halkının vicdanına sığındığını ifade eden Başkan İnşaatın başlamasından bitmesine kadar Müteahhit firmaya suyu verirken vicdanı sızlamıyor muydu, bu suyu firmaya ne karşılığında verdi?

4-Hak sahiplerinin yaklaşık yüzde 70'i Genç'li ve onun seçmeniyken hem ortalama 900,00 TL taksit ödeyip aynı zamanda ortalama 500,00 TL kira ödemeye mahkûm edilirken vicdanı sızlamıyor muydu?

5- Son olarak basın açıklamamızın hiçbir yerinde kendisine hakaret yapılmazken hangi hakla ve hangi vicdanla bize hakaret etme lüksünde bulunmuştur?

Makam ve koltukların fani olduğunu, asıl amacın Baki Kalan Bu Kubbede Hoş Bir Sada bırakmak olduğunu hatırlatarak hak sahibi kardeşlerimizi mağdur etmeden bir an önce bu sorunu çözeceğimizi ümit ediyoruz” denildi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ersin alakaş (@Misafir_8370)
20 Nisan 2012 Cuma 17:05
ağzınıza sağlık
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
13.08.2026
09:47
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Hikmet Tekin ve ailesi şehadetlerinin 47. yılında dualarla anıldı
Merhum Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin, annesi Hürmüye Tekin ve kardeşi Ahmet Hamdi Tekin, şehit edilişlerinin 47. yılında mezarları başında ve Bingöl Ulu Cami'de düzenlenen mevlid programında dualarla anıldı.
12.08.2026
18:37
Rektör Çelik`ten dijital iletişim vurgusu
Rektör Çelik'ten dijital iletişim vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 'Dijital Çağda Kamu İletişimi' paneline katıldı. Çelik, dezenformasyonla mücadelede doğru bilginin güvenilir kaynaklardan kamuoyuna ulaştırılmasının kritik önem taşıdığını söyledi.
12.08.2026
18:36
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
Bingöl ile Muş arasındaki ormanlık alanda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 700 kök Hint keneviri ve 2 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Suçüstü yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın