KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Memur-sen: yardım kampanyası başlatıyoruz

MEMUR-SEN Konfederasyonu Bingöl İl Başkanlığı, Vanlı depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Memur-sen: yardım kampanyası başlatıyoruz
27 EKİM 2011 PERŞEMBE 20:29
0
1565
1
AA aa

Memur-Sen Konfederasyonu Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, yaptığı yazılı açıklamada depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.

“Van'da yaşanan şiddetli depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin acısını yaşıyor. Meydana gelen ve birçok insanımızın ölümüne, yaralanmasına, evsiz kalmasına yol açan şiddetli deprem dolayısıyla kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz” diyen Çelik, şu ifadeleri kullandı:

“Yaşanan acılara her dilden, her dinden, her ırktan gelen tepkiler, ortak paydamızın insanlık olduğunu bir kez daha göstermiştir. İnsanlık ortak paydasında buluşan insanlarımız, geçmişte yaşadığı büyük acı olaylarda olduğu gibi, yine el ele vererek bu acı olayın da üstesinden gelecek ve yaralarını hızla saracaktır. Bizleri Sekiz yıl önce yalnız bırakmayan merhamet timsali kardeşlerimizle acıyı paylaşmanın tam zamanıdır. Bu insani sorumluluğun gereği olarak Bingöl'ün en anlamlı katkıyı sunacağına inanıyoruz. Bütün hemşerilerimizin başlattığımız yardım kampanyasına gereken desteği vermesini bekliyoruz. Deprem bölgesine intikal eden heyetimizin tespit ettiği başlıca ihtiyaçlar; uyku tulumu, çocuk bezi, çadır, battaniye, ışıldak gibi acil ihtiyaçlar yer almaktadır. Ayni yardım göndermek isteyenlerin yardımları Genç Cad. Sancak İş Merkezi 3. katta bulunan Memur-Sen Büromuza getirmeleri önem arz etmektedir. Nakdi yardım kabul edemeyeceğimizden nakdi yardımların ilgili yardım kuruluşları aracılığıyla göndermelerini öneriyoruz. Memur-Sen ailesi olarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Adınız Soyadınız (@Misafir_6706)
28 Ekim 2011 Cuma 10:42
Memur-Sen'i duyarlılığından dolayı kutluyorum.
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi`nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
28.01.2026
22:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
28.01.2026
22:27
Karlıova`da besicilerin zorlu kış mesaisi
Karlıova'da besicilerin zorlu kış mesaisi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan ağır kış şartları, besicilerin günlük yaşamını zorlaştırmaya devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen hayvanlarını ayakta tutmaya çalışan besiciler, zorlu bir mesai yürütüyor.
28.01.2026
02:41
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve otopark sorunu nedeniyle tepki çeken krizlerin yaşandığı Hesarek Kayak Merkezi'ndeki sıkıntıları gidermek için harekete geçen Bingöl Valiliği, özel kepçe kiralayarak kar temizleme çalışmalarını başlattı.
28.01.2026
02:39
Vali Çelik`ten depreme karşı bilinç vurgusu!
Vali Çelik'ten depreme karşı bilinç vurgusu!
AFAD İl Müdürlüğü'ndeki inceleme ve aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, depreme karşı hazırlık ve doğru yapılaşmanın önemine dikkat çekti. Vali Çelik; 'Bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz; ancak bunu bilinçli, tedbirli ve akılcı şekilde yapmak zorundayız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın