KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Nisan 2026 Perşembe
°C

Mera ve yaylalar kiraya verilecek

Merkez Gökçekanat Kut Merası ve Solhan ilçesine bağlı Musadüzü Yaylası ihale usulü ile kiraya verilecek.

Mera ve yaylalar kiraya verilecek
24 NİSAN 2012 SALI 20:35
0
1767
0
AA aa

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılşan yazılı açıklamada mevcut mera ve yaylaların ihale usulü ile kiraya verileceği bildirildi. 

Merkez Gökçekanat Kut Merasının ve Solhan ilçesine bağlı Musadüzü Yaylasının ihale usulü ile kiraya verileceği ifade edilen açıklamada, mera ve yaylaların ihalesinin 27 Nisan 2012 tarihinde 10.00-10.30 saatleri arasında olduğu belirtildi. 

Açıklamada, “İlimiz Merkez İlçesi Gökçekanat Köyü ile Solhan İlçesi sınırları dahilinde bulunan Yayla ve Meralar İlimiz Mera Komisyonu Başkanlığı tarafından kiralanacaktır. Kiralama işlemleri 4342 sayılı Mera Kanunu ve buna bağlı olarak çıkarılan Mera yönetmeliğinin 7 ve 13. maddeleri ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi hükümleri çerçevesinde pazarlık usulü ile yapılacaktır. Kiralanacak yayla ve meraların kiralama ihale tarihleri aşağıda çıkarılmıştır. Kiralama işlemlerinde gerekli olan bilgi ve belgeler Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünden temin edilecektir” denildi. 

İSTENEN BELGELER

 -Geçici teminat makbuzu

 -Aşı kaydı

 -Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik üyeliği veya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik üyeliği

 -Kimlik belgesi fotokopisi

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.04.2026
05:35
Bingöl`de ekmeğe zam geldi!
Bingöl'de ekmeğe zam geldi!
Vatandaşlar, zammı ekmek satın aldıkları sırada öğrenirken, önceden kamuoyuna bilgilendirme yapılmaması tepkilere neden oldu.
16.04.2026
05:33
Salcı;
Salcı; 'Herkes Kendini Sorgulamalı'
Hungobungo Doğa Derneği Başkanı Bilal Salcı, Siverek ve Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, olayların toplumsal ve eğitimsel sorunların sonucu olduğunu belirterek eğitim sistemi, okul güvenliği ve toplumsal yaşam alışkanlıklarına dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
16.04.2026
05:33
Çirişli Tüneli`nde Hedef 2029`a Kaydı
Çirişli Tüneli'nde Hedef 2029'a Kaydı
Bingöl-Erzurum yolunda kış aylarında ulaşımı zorlaştıran Çirişli Geçidi'ni devre dışı bırakacak tünel için daha önce 2026 yılı işaret edilirken, son açıklamalarda açılış hedefi 2029 olarak güncellendi. Bölgedeki diğer tünel projelerinde de takvim netleşti.
16.04.2026
05:32
Oyuncu Sefa Zengin, Berdibek`in davetiyle Meclis`te
Oyuncu Sefa Zengin, Berdibek'in davetiyle Meclis'te
'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'Erdal Kömürcü' karakteriyle tanınan oyuncu Sefa Zengin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in davetiyle katıldı. Zengin, toplantı öncesinde bakanlar ve parti yetkilileriyle bir araya geldi.
16.04.2026
05:30
Bingöl`de nisan ayında karla mücadele
Bingöl'de nisan ayında karla mücadele
Nisan ayının ortasında olunmasına rağmen Bingöl'ün köy ve mezralarında yolları kapatan metrelerce yükseklikteki karla mücadele sürüyor.
15.04.2026
01:46
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Midesinden yarım kilodan fazla uyuşturucu çıktı!
Bingöl'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, mide ve bağırsaklarında uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın