KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Mera ve yaylalar kiraya verilecek

Merkez Gökçekanat Kut Merası ve Solhan ilçesine bağlı Musadüzü Yaylası ihale usulü ile kiraya verilecek.

Mera ve yaylalar kiraya verilecek
24 NİSAN 2012 SALI 20:35
0
1922
0
AA aa

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılşan yazılı açıklamada mevcut mera ve yaylaların ihale usulü ile kiraya verileceği bildirildi. 

Merkez Gökçekanat Kut Merasının ve Solhan ilçesine bağlı Musadüzü Yaylasının ihale usulü ile kiraya verileceği ifade edilen açıklamada, mera ve yaylaların ihalesinin 27 Nisan 2012 tarihinde 10.00-10.30 saatleri arasında olduğu belirtildi. 

Açıklamada, “İlimiz Merkez İlçesi Gökçekanat Köyü ile Solhan İlçesi sınırları dahilinde bulunan Yayla ve Meralar İlimiz Mera Komisyonu Başkanlığı tarafından kiralanacaktır. Kiralama işlemleri 4342 sayılı Mera Kanunu ve buna bağlı olarak çıkarılan Mera yönetmeliğinin 7 ve 13. maddeleri ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi hükümleri çerçevesinde pazarlık usulü ile yapılacaktır. Kiralanacak yayla ve meraların kiralama ihale tarihleri aşağıda çıkarılmıştır. Kiralama işlemlerinde gerekli olan bilgi ve belgeler Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünden temin edilecektir” denildi. 

İSTENEN BELGELER

 -Geçici teminat makbuzu

 -Aşı kaydı

 -Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik üyeliği veya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik üyeliği

 -Kimlik belgesi fotokopisi

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.07.2026
14:19
Bingöl`de Asfalt Mesaisi Başladı
Bingöl'de Asfalt Mesaisi Başladı
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı asfalt sezonunu başlattı. Kent genelinde 20 kilometrelik yol ağı BSK asfaltla yenilenirken, yaklaşık 40 bin ton asfalt serilecek. Yol yenileme çalışmalarının yanı sıra kaldırım, kavşak, istinat duvarı ve dekoratif aydınlatma projeleri de sezon boyunca etaplar halinde hayata geçirilecek.
31.07.2026
13:48
Bingöl`de İki Otomobil Çarpıştı: 1`i Ağır 8 Yaralı
Bingöl'de İki Otomobil Çarpıştı: 1'i Ağır 8 Yaralı
Genç ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
30.07.2026
19:39
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
234 Paket Çalıntı Sigarayla Yakalandı, Tutuklandı
Bingöl'de bir iş yerinden çalınan 234 paket sigarayla yakalanan şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.07.2026
19:26
Gündoğdu Kavşağı`nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Gündoğdu Kavşağı'nda Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl merkez Gündoğdu Kavşağı'nda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
30.07.2026
19:08
3. Kısım Sanayi Sitesi`nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
3. Kısım Sanayi Sitesi'nde Hedef Ulaşım Sorununu Bitirmek
501 iş yerinden oluşan ve bunlardan 200'ünün faaliyete başladığı 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde, geçen yıl 3 bin 600 metrelik sıcak asfalt tamamlanırken, bu yıl kalan 11 kilometrelik yol ağının bitirilmesi hedefleniyor.
30.07.2026
12:06
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
25 Kovan Kül Oldu, Bingöllü Arıcılar Kenetlendi
Solhan'da Yakup Koçak'a ait 25 arı kovanının kundaklandığı iddiası üzerine başlatılan inceleme sürerken, Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği mağdur üretici için dayanışma kampanyası başlattı. Birlik Başkanı Mehmet Ali Aba, tüm arıcılara 'Bir kovan da sen ver' çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın