KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Mera ve yaylalar kiraya verilecek

Merkez Gökçekanat Kut Merası ve Solhan ilçesine bağlı Musadüzü Yaylası ihale usulü ile kiraya verilecek.

Mera ve yaylalar kiraya verilecek
24 NİSAN 2012 SALI 20:35
0
1854
0
AA aa

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılşan yazılı açıklamada mevcut mera ve yaylaların ihale usulü ile kiraya verileceği bildirildi. 

Merkez Gökçekanat Kut Merasının ve Solhan ilçesine bağlı Musadüzü Yaylasının ihale usulü ile kiraya verileceği ifade edilen açıklamada, mera ve yaylaların ihalesinin 27 Nisan 2012 tarihinde 10.00-10.30 saatleri arasında olduğu belirtildi. 

Açıklamada, “İlimiz Merkez İlçesi Gökçekanat Köyü ile Solhan İlçesi sınırları dahilinde bulunan Yayla ve Meralar İlimiz Mera Komisyonu Başkanlığı tarafından kiralanacaktır. Kiralama işlemleri 4342 sayılı Mera Kanunu ve buna bağlı olarak çıkarılan Mera yönetmeliğinin 7 ve 13. maddeleri ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi hükümleri çerçevesinde pazarlık usulü ile yapılacaktır. Kiralanacak yayla ve meraların kiralama ihale tarihleri aşağıda çıkarılmıştır. Kiralama işlemlerinde gerekli olan bilgi ve belgeler Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünden temin edilecektir” denildi. 

İSTENEN BELGELER

 -Geçici teminat makbuzu

 -Aşı kaydı

 -Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birlik üyeliği veya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik üyeliği

 -Kimlik belgesi fotokopisi

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın