KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
10 °C Parçalı bulutlu

Meral Akşener'den HDP resti..!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'ya dönmüş olsa da HDP konusunda rezerv koydu. Kendisinin milletvekili adayı olmayacağını belirten Akşener; 'CHP HDP ile görüşebilir ama masaya getiremez, HDP'ye bakanlık mümkün değildir' dedi.

Meral Akşener`den HDP resti..!
08 MART 2023 ÇARŞAMBA 13:38
13
2758
10
AA aa

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP ile görüşmesiyle ilgili bir onay bir de şerh koyan Meral Akşener, kendisinin milletvekili adayı olmayacağını ilan etti. Meral Akşener neden milletvekili adayı olmuyor?.. HDP'ye bakanlık verilebilir mi?.. 

Milletvekili adayı olmayacağım çünkü...

Yapılacak seçimlerde milletvekilliğine aday olmayacağını belirten Meral Akşener, bunun 'kazanmaya olan inancın' göstergesi olduğunu dile getirdi. Akşener, "Şu anda biz Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağımızı söyledik, dolayısıyla milletvekili olmayacağız. Ben kendi adıma söyleyeyim, milletvekili adayı olmaya kalksam bu işe inanmıyorum demektir. Yardımcılığını Kılıçdaroğlu atayacak. Hepimiz atanacağız aslında" dedi.

Her partinin bir bakanlığı var şu anda!

"Bakanlık konuşmadık, ben hiç itiraz etmedim. O kadar insan bir arada, sen büyüksün ben küçüğüm denemez, ayıptır" diyen Meral Akşener, "Her siyasi partiye seçim öncesi söz, şu bakanlık değil ama birer bakanlık... Altı siyasi partinin birer bakanlığı var şu anda..." ifadelerini kullandı. 

HDP ile görüşebilir ama bakanlık olmaz

"CHP, HDP ile görüşebilir bu net. Ama bize asla getiremez" diyen Meral Akşener, "Bakanlık gibi alışveriş olması mümkün değil. Diyalog başka bir şeydir, CHP diyebilir, anlayışla karşılardım. 'Sizin oy oranınızla HDP'nin oyu farklı hadi size güle güle' deselerdi o masadan kalkardık" dedi.

 

İnternethaber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100112)
23 Mart 2023 Perşembe 19:33
Evet hdp ile görüşülebilir amaa bakanlık yok hdp meşru deyil amaaa hdp seçmenine lafım yok bu devşirme bu kafayla Türkiye' cumhuriyeti başbakanı olmaya aday
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99078)
09 Mart 2023 Perşembe 16:15
Sanki duruşu varda ahkam kesiyor.iki gün sonra gene dediğini yutarsın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99063)
08 Mart 2023 Çarşamba 23:14
Adamlar HDP yi adam yerine koymuyor Selahattin Demirtaş da HDP de yalvarıyor şuan bize de gölgenizde yer verin diye...Zerre kadar omurgalı değiller Meral Akşener bir göz kırpsa uçarak giderler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99057)
08 Mart 2023 Çarşamba 22:04
Benim tahminim altılı masaya rest çeken Meral akşener'in haklı olduğudur. Geriye kalan 5li Akp'nin eski adamları, ortakları olduğuna göre Kilıçdaroğlu'nu aday göstermeleri Tayyip erdoğan'ın işine gelecektir. Seçilmişleri karşımıza getirip oy verin diyorlar! Aynı tas aynı hamam devam eder gider bu 3. Sınıf ülkenin siyaseti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99054)
08 Mart 2023 Çarşamba 21:05
Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına da karşıydı ama neye yaradı ki sonuç meral akşenerin istemediğini kılıçdaroğlu isterse sonunda kılıçdaroğlunun istediği oluyor şimdi de haklı olarak hdpkk ya bakanlık verilmesini istemiyor ama neye yarar ki kılıçdaroğlu istemişse hdpkk' ya Allah muhafaza bakanlıkta verilir ama bütün bunlara halk razı olmaz o halde yapılması gereken tek şey bunlara oy vermeyip seçimde kaybetmelerini sağlamaktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99048)
08 Mart 2023 Çarşamba 18:55
Bakanlik mevki pesinde olan sizsiniz siz!! Baktiniz sifirlandiniz kosa kosa geri geldiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99046)
08 Mart 2023 Çarşamba 18:09
Hanımeli HDP masanın göbeğinde bakanlıkta verilecek
Sizin sayenizde Ülke eski gönlerine dönecek kıvır kıvır
Nereye kadar. yalan atmayı CHP den öğrenmiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99044)
08 Mart 2023 Çarşamba 16:17
Bilmeyende sanir HDP bakanlik istemis/ bakanlik pesinde. Bunu iyi parti yumurtlamis. HDP birlikte yasamin olusmasi icin var. Hak, hukuk adalet istiyor HDP bakanlik koltuk istemiyor. Siz koltuk pesinde kosuyorsunuz...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99043)
08 Mart 2023 Çarşamba 16:03
Hdp de onur gurur yokki olsa oyları belli olmayan bu tehlikeli kadının O masanı peşine düşer yanaşma olarak kendini adlendirirmi hayret kalıyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99042)
08 Mart 2023 Çarşamba 14:54
21.yuzyil ve kafatasci bi kadin ve etrafindakiler.allahim sen kurdleri yarattin suan kabile namina tek haklari yok.sen bunlari helak eyle.
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın