KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ekim 2025 Perşembe
°C

Merhamet eli bankası yoksulları unutmadı

Bingöl’de hizmet hayatına yeni başlayan Merhamet Eli Gıda Bankası fakir ve muhtaç ailelere kurban eti dağıttı.

Merhamet eli bankası yoksulları unutmadı
03 EYLÜL 2012 PAZARTESİ 11:28
0
1325
0
AA aa

Bingöl'de hayır kervanına ismini yazdırarak hizmet yarışına katılan Merhamet Eli Gıda Bankası yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hayırsever vatandaşların desteğiyle kestirdikleri hayvanların etlerini fakir ailelere dağıtan dernek, faaliyetleriyle takdir topluyor.

Bingöl'de zengin ve fakirler arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Merhamet Eli Gıda Bankası Başkanı Mehmet Tamaç, Bingöl'de kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Merhamet Eli Gıda Bankası'nın amacının fakir ve fukaraya yardım etmek ve insanlara kardeşlik elini uzatmak olduğunu ifade etti.

Derneklerinin faaliyetlerine kısa bir süre önce başladığını anımsatan Tamaç: “Buna rağmen seri bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Ramazan ayı süresi içerisinde fakir fukara tespitini yaparak, birçok aileye gıda, giyim ve benzeri yardımları ulaştırdık. Ramazan ayını geride bıraktık, hayırlı çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu sebeple hayır sahiplerinin vermiş kurban etini, daha önce tespitini yaptığımız fakir ve kimsesiz mağdur ailelere dağıtık” dedi.

Amaçlarının özellikle fakir olduğuna kanaat getirdikleri her aileye bir şekil yardım etmek, olduğunu belirten Tamaç: “Gerçekten muhtaç olan, yardıma gerensinim duyan kişilere yardım etmeye gayret ediyoruz. Halkımız da yardım faaliyetlerimizde bize desteğini esirgemiyor. Bu hassasiyetlerinden dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da halkımızın maddi ve manevi desteğini bekliyoruz. Ve Allah halkımızdan razı olsun diyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.10.2025
17:08
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi`nden
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden 'Kitap Okuma Atölyesi'
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Kitap Okuma Atölyesi' etkinliğinin ilki, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi ve yazar Zeynep Başçı'nın 'Evlilik Orucu' adlı kitabı ile gerçekleştirildi.
23.10.2025
15:50
B.Ü.`de Spor Şenliği Haftası Başladı
B.Ü.'de Spor Şenliği Haftası Başladı
İlk gün masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Öğrenciler ve personelin katılım gösterdiği etkinlikte, yarışmacılar dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele etti.
23.10.2025
00:11
Ormangören`den esnaf için yapılandırma çağrısı
Ormangören'den esnaf için yapılandırma çağrısı
Bingöl'de esnafların yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, ekonomik zorluklar nedeniyle ayakta kalmakta zorlanan esnafın desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ormangören, 'Esnafın nefes alamadığı bir ekonomide üretim de istihdam da zayıflar. SGK ve vergi borçları makul taksitlerle yeniden yapılandırılmalı' dedi.
22.10.2025
23:33
Bingöl Dostlar Çay Evi`nden SMA`lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
Bingöl Dostlar Çay Evi'nden SMA'lı Efrayim İçin Anlamlı Destek
'Bu sadece bir anne babanın evladı değil, tüm Bingöl'ün evladı' diyen Bulut ve Çığ; 'Biz bir günlük kazancımızı verdik; eğer her esnaf elini uzatırsa, Efrayim kısa sürede tedaviye kavuşabilir. Bingöl esnafı olarak birlik olalım, bu evdeki ışığı birlikte yakalım' diyerek çağrılarını dile getirdiler.
22.10.2025
20:35
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Ulu Camii tuvaletleri yenileniyor! Ücretsiz olacak
Bingöl Belediyesi, Merkez Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümünü devralarak yenileme çalışmalarına başladı. Alana daha önce bulunmayan bayan ve engelli WC'ler ile modern ve erişilebilir bir yapıya kavuşturulacak. Tüm vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacak.
22.10.2025
20:30
Karlıova`da Doğalgaz Mağduriyeti Meclis Gündeminde
Karlıova'da Doğalgaz Mağduriyeti Meclis Gündeminde
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Karlıova'daki doğalgaz sorununu iki ayrı soru önergesiyle TBMM'ye taşıdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın