KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Mesire alanı çöplük oldu!

Genç Kaymakamlığı tarafından Sürekli Köyü girişine yapılan kamelyalar, duyarsız piknikçiler tarafından çöp alanına döndü.

Mesire alanı çöplük oldu!
29 HAZİRAN 2015 PAZARTESİ 00:59
0
4388
0
AA aa

 2003 yılında Genç ve Bingöl ovasını hâkim bir tepeden gören Sürekli köyü girişinin bir seyir terası olarak kullanılabilmesi için Genç Kaymakamlığı tarafından düzenlemeler yapılıp 3 adet te kamelya kuruldu. Seyir terasına yapılan çalışmalar, aynı yıl Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan'ın katıldığı bir program ziyaret edilmiş ve katılımcıların yoğun övgülerine mazhar olmuştu.

 Açılışın ardından vatandaşların yoğun akınına uğrayan, gelin ve damatların hatıra fotoğrafı çekmek için ilk durakları olan Sürekli köyü seyir terası, bugünlerde duyarsız piknikçiler tarafından çöplüğe dönmüş durumda.

KÖYLÜLER RAHATSIZ

Yapılan hizmetin önemli olduğunu ancak ileriki süreçte amaçtan sapan durumlardan rahatsızlık duymaya başladıklarını belirten Sürekli köyü sakinleri: “Köyümüz girişinde yapılan kamelyalar ilk etapta amacına göre kullanıldığı için hepimiz memnunduk. Ancak daha sonra burayı seyir teras alanı dışında kullanan vatandaşlar gelip piknik yapmaya başladı. Yaktıkları ateşler ortalığa saldıkları çöpler burayı adeta bir çöplük alanına çevirdi. Burası bir piknik alanı değil ilçemiz ve Bingöl ün birçok noktasındaki harika manzaranın görülebildiği bir seyir terası. Ama maalesef çoğu vatandaş burayı amacı dışında kullanmaya başladı. Çoğu vatandaşlar akşam saatlerinde gelip buralarda alkol ve uyuşturucu alıp çevreyi rahatsız etmeye başladı. Köyümüzün hemen girişinde yapılan bu alana bizler gidemez olduk. Şu an Ramazan ayı bu durum şimdilik yaşanmıyor olsa da Ramazan sonrası yine aynı durumlar cereyan edecek. Buraya gelenlere gösterdiğimiz tepkide ‘Burayı devlet yaptı siz karışamazsınız' tepkisiyle karşılaştık. Durum böyle devam ederse ve herhangi bir önlem alınmazsa yetkililerden köyümüzde yapılan kamelyaları kaldırmalarını isteyeceğiz” ifadelerini kullandılar

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay`dan okul alışverişinde
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl`de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST`ta limit yükseliyor
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
25.08.2026
02:59
MEB`den 81 ile
MEB'den 81 ile 'Milli Dayanışma' genelgesi
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde 81 ile genelge gönderdi. Genelge kapsamında okullarda milli birlik, beraberlik, anayasal vatandaşlık ve 'kardeşlik hukuku' temalı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar eğitim yılının ilk haftasıyla sınırlı kalmayacak, yıl boyunca sürdürülecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın