KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

Mesleğim var çalışıyorumla operatör oldular

SODES programı kapsamında açılan “Mesleğim Var Çalışıyorum” adlı operatörlük kursu sonunda kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Mesleğim var çalışıyorumla operatör oldular
12 HAZİRAN 2012 SALI 06:58
0
3061
0
AA aa

Solhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ve Bingöl Valiliği Koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen “Mesleğim Var Çalışıyorum” adlı SODES projesi kursuna katılanlara sertifika verildi.

İş Makineleri Operatörlüğü Kursu'na katılıp, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan SYDV Müdürü Recep Tan, ilçede özellikle ağır iş makinesi operatörlüğü alanında yaşanan sıkıntının giderilmesi amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.

SYDV Müdürü Recep Tan: “Solhan'da İş Makineleri Operatörlüğü Kursu'na ihtiyaç olduğu için Bingöl Valiliği Koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen “Mesleğim Var Çalışıyorum” adlı SODES projesini uyguladık. Proje kapsamında 40 kursiyere iş makineleri operatörlüğü eğitimi verildi. Bu eğitim sonucunda ihtiyaç duyulan kalifiyeli ağır iş makinesi operatörü ihtiyacını önemli ölçüde karşılama imkânı verildi” dedi.

TAN'ın konuşmasının akabinde söz alan Kaymakam Aydın: “SYDV ve Halk Eğitimi Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü operatörlük kursu bitti. Birazdan kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilecek. Sertifikayı hak eden kursiyerleri tebrik ediyorum. Bu tür kursların faydalı olduğuna inanıyorum. Birçok arkadaş yetenekli olduğu halde sertifikası olmadığı için işe girme konusunda sıkıntı yaşıyordu. Bu proje ile artık sertifika sahibi olan arkadaşlarımız iş imkânı da bulabilirler. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların akabinde kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreni yapılan ikramlar ile sona erdi.

Proje Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Tan, daire amirleri ve kursiyerler katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın