KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Metem'e hüseyin artunç'un ismi verilsin

Eğitimci Zülfü Çalışkan, Ekim ayında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden METEM Tarih Öğretmeni Hüseyin Artunç’un isminin yeni yapılan METEM okuluna verilmesi için kampanya düzenleyeceklerini söyledi.

Metem`e hüseyin artunç`un ismi verilsin
09 KASIM 2012 CUMA 08:14
0
4124
2
AA aa

Solhan Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde 5 yılı aşkın bir süre görev yapan ve 18 Ekim 2012 Perşembe günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eğitimci meslektaşı tarih öğretmeni Hüseyin Artunç isminin yaşatılması için öneride bulunan Eğitimci Zülfü Çalışkan, bu hafta bir kampanya düzenleyeceklerini ve düzenleyecekleri kampanyaya destek beklediklerini ifade etti.

METEM Tarih öğretmeni Hüseyin Artunç'un isminin yeni yapılan METEM'e verilmesini istediklerini söyleyen Çalışkan, bir eğitimcinin 5 yıl hizmet ettiği okulunda isminin yaşatılması kadar doğal bir şeyin olmayacağını dile getirip, Hüseyin Artunç'un isminin ilçede yaşatılmasını istediklerini ve bu hafta içerisinde bu anlamda düzenleyecekleri kampanyaya tüm eğitimcilerin ve ilçe halkının desteğini beklediklerini aktardı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
yusuf orman (@Misafir_10241)
10 Kasım 2012 Cumartesi 23:29
yeni öğrendim. ALLAH mekanını cennet eylesin. kısa süreliğinede olsa tanıma fırsatım olmuştu. ücretli öğretmenlik yaptığımda. çok değerli bir şahsiyetti. bu kampanya ile solhanın önemli şahsiyetlere verdiği önemi artaya koyması açısından önemlidir. hayırlıs olur
VEDAT KAVARTKURT (@Misafir_10219)
09 Kasım 2012 Cuma 18:34
HÜSEYİN HER ZAMAN KALBİMİZDE YAŞAYACAKTIR ADININ MATEM'e VERİLMESİDE AYRI BİR MUTLULUK VERİR.
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın