KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2025 Salı
°C

Meyveler ve sırları

Kara üzüm'ün gece görüşü sağladığını ve ikinci dünya savaşında pilotların gözdesi olduğunu biliyor musunuz? Peki ya Portakal, enginar. ısırgan otu ve biberin faydalarını biliyor musunuz?

Meyveler ve sırları
01 TEMMUZ 2007 PAZAR 11:23
0
1108
0
AA aa
PORTAKAL: Her gün portakal veya C vitamini almak insanın keyfini düzeltiyor, enerji seviyesini yükseltiyor. Daha iyi bir libido ve cinsel hayata güç katıyor.

KARA ÜZÜM: Gece görüşünü artırıyor. İkinci Dünya Savaşı sırasında pilotlara çok yardımcı oldu.

ENGİNAR: Yüksek kolesterole bire bir. Her gün 450 gram enginar kolesterol seviyesinin yüzde 20 düşürüyor.

ISIRGAN OTU: Prostat kanserine bire bir... Ancak 40 yaşını aşkın erkeklerde sık sık tuvalete gitme ihtiyacına neden oluyor.

KIRMIZI BİBER: günde 2.5 gram tüketilen kırmızı biber sindirime iyi geliyor ve mide ağrısını ortadan kaldırıyor. Ayrıca sinir sistemine bağlı ağrıları da azaltıyor.

ISPANAK: magnezyum bakımından çok zengin olan ıspanak, bir ağrı kesici olarak işlev görüyor. Günde 250 miligram alınan magnezyum kadınların regl ağrılarının hafiflemesini sağlıyor.

(Vatan)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.06.2025
16:59
Bingöl`de hafif ticari aracın içinden 14 düzensiz göçmen çıktı
Bingöl'de hafif ticari aracın içinden 14 düzensiz göçmen çıktı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yol kontrol uygulamasında durdurulan hafif ticari aracın içerisinden, 14 düzensiz göçmen çıktı. Şahıslar geri gönderme merkezine sevk edildi.
16.06.2025
16:51
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de Jandarma tarafından yürütülen çalışmalarda 10 farklı noktada toplam 14 Bin 933 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2025
16:42
Bingöl`de tarihi sikke ele geçirildi!
Bingöl'de tarihi sikke ele geçirildi!
Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; 'Kaçakçılığın önlenmesi ve tarihi/kültürel mirasımızı korumak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir' vurgusu yapıldı.
16.06.2025
16:24
Bingöl`de DEM Parti`den CHP ziyareti
Bingöl'de DEM Parti'den CHP ziyareti
Taziye dileklerinin iletildiği ziyarette gündeme dair değerlendirmeler de paylaşıldı. DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, kayyım meselesinden Öcalan'ın çağrısına kadar birçok konuda görüşlerini aktararak barış vurgusu yaptı.
16.06.2025
14:17
Bingöl`de 3 bin 483 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 3 bin 483 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen operasyonda, 3 bin 483 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.06.2025
14:09
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı
Bingöl'de haklarında uyuşturucu evrakta sahtecilikten kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın