KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Mhk'dan hakemlere seminer

TFF/MHK, Bingöl'ünde aralarında bulunduğu toplam 7 ilin hakemlerine seminer verdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Şanlıurfa'da, Bingöl'ünde bağlı olduğu '13. Bölge Hakem Semineri' düzenlendi.

Mhk`dan hakemlere seminer
23 AĞUSTOS 2011 SALI 02:35
0
1718
0
AA aa

Özel bir otelde gerçekleştirilen seminere, MHK üyesi Yavuz Karaozan, 13. Bölge Eğitim Sorumlusu Seyfettin Candemir ile bölgede görev yapan gözlemci ve hakemler katıldı.

Bölge eğitim sorumlusu Candemir, seminerde yaptığı konuşmada, hakemlerin karşılaşmalarda büyük sorumluluk taşıdığını belirterek, her hakemin beden dilini karşılaşma esnasında çok iyi kullanması gerektiğini söyledi.

Verilecek her yanlış kararın seyirci ve futbolcuları olumsuz etkileyeceğini vurgulayan Candemir, şöyle devam etti:
"Kuşkusuz ki, futbolun içinde olan herkesin hata yapma ihtimali daima bulunuyor. Ama en fazla göz önüne alınan ve gündeme getirilen hakem hatalarıdır. Bizler bu hataların en aza indirilebilmesi için azami dikkat göstereceğiz. Hakemlerimizin daha iyi olabilmesi için benzer seminerlerimiz önümüzdeki dönemlerde de sürecektir. "

MHK üyesi Karaozan ise her yıl sezon öncesi bölge hakemlerine yönelik benzer eğitim seminerleri gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa'daki seminerimize 13. bölgeye bağlı bulunan Diyarbakır, Mardin, Batman, Bingöl, Şırnak Siirt ve Şanlıurfa olmak üzere toplam 7 ildeki hakemlerimiz katılıyor. Seminerimizde önce teorik bilgi vereceğimiz hakemlerimize akşam da atletik testler yaptıracağız. Bu testlerimizi başarıyla tamamladıktan sonra hakemlerimiz sezona hazır hale gelmiş olacak. "
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni `Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi` Resmi Gazete`de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
03.11.2025
19:15
12 Bingölspor`dan Kayseri`de Son Dakika Puanı!
12 Bingölspor'dan Kayseri'de Son Dakika Puanı!
Haftayı bir puanla kapatan 12Bingölspor, 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın