KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Mhk'dan hakemlere seminer

TFF/MHK, Bingöl'ünde aralarında bulunduğu toplam 7 ilin hakemlerine seminer verdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Şanlıurfa'da, Bingöl'ünde bağlı olduğu '13. Bölge Hakem Semineri' düzenlendi.

Mhk`dan hakemlere seminer
23 AĞUSTOS 2011 SALI 02:35
0
1875
0
AA aa

Özel bir otelde gerçekleştirilen seminere, MHK üyesi Yavuz Karaozan, 13. Bölge Eğitim Sorumlusu Seyfettin Candemir ile bölgede görev yapan gözlemci ve hakemler katıldı.

Bölge eğitim sorumlusu Candemir, seminerde yaptığı konuşmada, hakemlerin karşılaşmalarda büyük sorumluluk taşıdığını belirterek, her hakemin beden dilini karşılaşma esnasında çok iyi kullanması gerektiğini söyledi.

Verilecek her yanlış kararın seyirci ve futbolcuları olumsuz etkileyeceğini vurgulayan Candemir, şöyle devam etti:
"Kuşkusuz ki, futbolun içinde olan herkesin hata yapma ihtimali daima bulunuyor. Ama en fazla göz önüne alınan ve gündeme getirilen hakem hatalarıdır. Bizler bu hataların en aza indirilebilmesi için azami dikkat göstereceğiz. Hakemlerimizin daha iyi olabilmesi için benzer seminerlerimiz önümüzdeki dönemlerde de sürecektir. "

MHK üyesi Karaozan ise her yıl sezon öncesi bölge hakemlerine yönelik benzer eğitim seminerleri gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa'daki seminerimize 13. bölgeye bağlı bulunan Diyarbakır, Mardin, Batman, Bingöl, Şırnak Siirt ve Şanlıurfa olmak üzere toplam 7 ildeki hakemlerimiz katılıyor. Seminerimizde önce teorik bilgi vereceğimiz hakemlerimize akşam da atletik testler yaptıracağız. Bu testlerimizi başarıyla tamamladıktan sonra hakemlerimiz sezona hazır hale gelmiş olacak. "
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2026
02:43
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Mahmut Ayas adaylığını açıkladı!
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı`da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
26.08.2026
02:38
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat`ta buluştu
YÖK Başkanı Özvar, bölge rektörleriyle Ahlat'ta buluştu
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç`tan AK Parti milletvekillerine eleştiri:
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın