KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Şubat 2026 Pazartesi
°C

MHP, bir Büyükşehir adayını daha çekti

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Cumhur ittifakı görüşmeleri çerçevesinde, MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın'ın geri çekildiği belirtti.

MHP, bir Büyükşehir adayını daha çekti
15 ARALIK 2018 CUMARTESİ 02:18
2
2973
0
AA aa

 

MHP Aydın il teşkilatında konuyla ilgili bir açıklama yapan Burak Pehlivan; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aydın Büyükşehir Adayını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduk. İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediğimiz Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Germencik Belediye Başkanımız Ümmet Akın'ı kamuoyuna tanıtmıştık. Ancak son gelişen Cumhur ittifakı görüşmeleri çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın adaylığının geri çekildiği bilgisi Aydın İl Başkanlığımıza ulaşmıştır. MHP, Aydın Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır.



MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, Aydın ve hemşerilerimiz için ittifak hassasiyeti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye ve büyük Türk milleti için büyük önem arz eden Cumhur İttifakının yarınlar için güçlü kılınması konusunda her dava arkadaşım; ülkücüye yakışır şuur içinde hareket etmektedir, etmeye de devam edecektir.

'ÖNCE ÜLKEM, SONRA PARTİM...'


Önce ülkem, sonra partim ilkesi Miliyetçi-Ülkücü hareket için söylemden daha ötesi bir şuur halidir.

Kutlu davamıza, partimize yakışır çalışmaları ile hemşerilerimizin gönlünde taht kuran Ümmet Akın Başkanımız ile nice zaferlere ulaşacağımıza olan inancımı da belirtmek istiyorum. İl Başkanlığımız ve on yedi ilçe teşkilatımız ile Cumhur İttifakının Aydın ilinde güçlü şekilde tecelli etmesi için çalışacağız” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
23.02.2026
03:19
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen atamayla Özcan Gezer, Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı görevine asaleten getirildi. Özcan Gezer'in önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatıyla birlikte yerel programlara, saha ziyaretlerine ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceği bildirildi.
23.02.2026
02:54
Karaarslan`ın
Karaarslan'ın 'Bingöl Masalları' Eseri Kitaplaştırıldı
Merhum Avukat Zihni Karaarslan'ın 1976'da kaleme aldığı lisans tezi, vefatının 4'üncü yılında yeniden basılarak okurla buluştu.
23.02.2026
02:53
Bingöl`de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Bingöl'de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Yıllardır Elazığ'a bağlı faaliyet gösteren Bingöllü veteriner hekimler, kendi odalarını kurarak mesleki temsil gücünü il merkezine taşıdı. İlk Başkan Veteriner Hekim Yasir Gönç oldu.
23.02.2026
02:45
Bingöl`de Esnafa ‘Yeşilay Elçileri` Ziyareti
Bingöl'de Esnafa 'Yeşilay Elçileri' Ziyareti
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kent merkezindeki esnafları ziyaret etti.
23.02.2026
02:44
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Son 5 günde düzenlenen operasyonlarda 181 kişi tutuklandı, yaklaşık 210 milyon liralık mal varlığına el konuldu. Operasyon listesinde Bingöl de yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın