KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2024 Cumartesi
°C

MHP sahaya iniyor! Köy köy dolaşacaklar.

MHP İl Başkanı Baran, 'Köyüm Benim' temalı sohbet toplantılarında, köy köy dolaşarak en ücra yerleşim birimlerindeki vatandaşlarla kucaklaşacaklarını söyledi.

MHP sahaya iniyor! Köy köy dolaşacaklar.
26 OCAK 2023 PERŞEMBE 22:35
79
2274
21
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen ‘Adım Adım 2023 Köyüm Benim' sohbet toplantılarının Bingöl ayağına, bu hafta sonu yapılacak çalışmalarla start verilecek. MHP Milletvekili ve  MYK üyelerin katılımıyla gerçekleştirilecek gezi ve sohbetlerde hem vatandaşın sıkıntıları ile talepleri dinlenecek, hem de seçim çalışmaları yürütülecek.

MHP'nin tüm kadrolarıyla sahaya ineceğini ve güçlü bir çalışma yürütüleceğini vurgulayan MHP Bingöl İl Başkanı Osman Baran, ‘Köyüm Benim' temalı sohbet toplantılarında, köy köy dolaşarak en ücra yerleşim birimlerindeki vatandaşlarla kucaklaşacaklarını söyledi.

Adım Adım 2023 teması ile bir buçuk yıldır programlar düzenlediklerini söyleyen MHP İl Başkanı Baran, “İl İl Anadolu ile başladık, ilçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları ile Türkiye'nin bütün ilçelerine ulaştık. Şimdi de ‘Adım Adım 2023 Köyüm Benim' sohbet toplantıları ile köy köy dolaşarak vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Sohbet toplantılarımızda, MHP'nin Türkiye siyasetindeki yerini, 2023 yılı seçimlerinin önemini, Türkiye'nin bölgedeki siyasi ve jeopolitik önemini vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu hafta sonu Bingöl merkez dahil olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarımız köylerimizi ziyaret edecektir.

“Tüm kadrolarımız sahada olacak”

Düzenleyecekleri “Adım Adım 2023 Köyüm Benim” programlarına İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, MYK Üyesi Muhammed Köse'nin de katılacağını ifade eden Baran; “Köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte sohbet edeceğiz. MHP ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin bekası yolunda üstlendiği sorumluluğun değeri bütün ayrıntılarıyla dillendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97767)
29 Ocak 2023 Pazar 12:20
Kiğı'daki eğlence yerleriniz diyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97762)
28 Ocak 2023 Cumartesi 20:23
BOŞ HAVA CİVA...ADAY M.KÖSE İSE SEÇİMİN SON GÜNÜ AKPARTİYE KAYAR.SERVİDEKİ MADEN ARAZİLERİNİ ERDEMİR A.Ş YE İSTİMLAK ETME PEŞİNDE.BUNLARIN SEÇİM KAZANMA NİYETİ YOK BU KESİN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97746)
28 Ocak 2023 Cumartesi 15:08
Ülkuculerin ulkusu turk birligini kurmak adi ustunde turk.soruyorum bingolde yerli turk yok memur disinda orda toplananlar kime hizmet ediyorlar kafatasci turkiyeye bela olmus bir sistem.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97744)
28 Ocak 2023 Cumartesi 13:41
etrafa tırşik saçıyorlar :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97740)
28 Ocak 2023 Cumartesi 09:05
önce şu kanlı ellerinizi ber temizleyin sonra halka gidin bay osman ocak başkanlığından alınmanın sebebini söylemen lazım .miletvekili pol,s suulü katiller ve sinan steşin kanı üçlü döngü .halen benim köyüm diyorsunuz .ihale alım satımları cinayetler bay bahçelinin kuyruk alması bir bakın ne hale getirdiniz ülkücü harakatı lanet olsun sebep olanlara
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97739)
28 Ocak 2023 Cumartesi 02:41
Biraz delikanlı olun ve istifa edin. Sinan Ateş cinayeti nasıl uykularınızı kaçırmıyor. Her şey para değil makam değil. Aslolan onurdur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97734)
27 Ocak 2023 Cuma 22:28
Alparslan Türkeşten sonra bu partiyi bitirdi genel başkanın…ülkücülük kavramını bitirdi…Anca yazıyı eline alsın okusun…
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97732)
27 Ocak 2023 Cuma 22:08
Hay maşallah!Değerli Başkanım yanınıza sözde milliyetçi Yedisu Belediye Başkanını alarak önce onun evinde ziyarete baslayiniz. Acaba Yedisu Belediye Başkanın evini ve dairesini gören varmi..Kime ne faydası oldu..Belediyenin imkanlarını kullanarak kendisine menfaat sağladı.Yedisu 20 yıl geriye gitti. Nahiye iken daha iyiydi.Nerede bir vatan, bayrak,asker düşmanı varsa bunlara destek verilmektedir. Gariban Yedisu halkı korkudan ses çıkaramıyor. Tek isteğimiz Yedisu Kaymakamı Sayın Furkan BAŞAR ın bir an önce KAYYIM olarak atanmasını istiyoruz. Bizi bu zulümde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97731)
27 Ocak 2023 Cuma 19:42
Akp'nin düne kadar yavru muhalefet diye küçümsediği şimdilerde ise ittifak ortağı yaptığı Mhp diye bir parti kaldı mı ki?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97726)
27 Ocak 2023 Cuma 16:22
Hangi yüzle milletin karşısına çıkıyorsunuz
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın