KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2025 Pazar
°C

Mhp seçim bürolarına saldırılar

MHP'nin Ankara'da Mamak seçim bürosuna taylı saldırı yapılırken İstanbul Güngören'deki seçim bürousan molotof kokteyli atıldı. MHP yetkilileri tahriklerin kendilerini yıldırmayacağını söyledi...

Mhp seçim bürolarına saldırılar
21 ŞUBAT 2009 CUMARTESİ 11:26
0
1016
0
AA aa
Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mamak şeçim bürosuna gece yarısı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taşlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucu seçim bürosunda maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 24.00 sıralarında Mamak Mutlu Caddesi üzerinde meydana geldi. MHP seçim bürosu önüne gece yarısı gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, büronun camlarını taşla kırdı. Cam kırılma sesleri üzerine dışarı çıkan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada olayı gerçekleştiren şahıslar ara sokaklara girerek, hızla uzaklaştı.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri büro önünde güvenlik önlemi alarak, şahısları yakalamak için çevrede araştırma başlattı. Yapılan arama çalışmaları sonucunda kaçan şahısların izine rastlanılmadı. Seçim bürosuna gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri de büroda incelemelerde bulundu.

Yetkililer, büronun geç kapatıldığını ve ışıkların açık olduğunu söylerek, daha önce de büroyu açmamaları konusunda tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

MHP seçim bürosuna molotofkokteyli atıldı   
 
Güngören'de, Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim bürosuna kimliği belirsiz 2 kişi tarafından molotofkokteyli atıldı. Seçim bürosunun kapanmasından 10 dakika sonra gerçekleşen olayı, MHP İlçe Başkanı, planlı bir eylem olarak değerlendirdi.
Edinilen bilgiye göre, Posta Caddesi üzerinde bulunan MHP seçim bürosuna, gece 01.00 sıralarında gelen 2 kişi, büronun kapanmasından yaklaşık 10 dakika sonra molotofkokteyli attı. Camları kırılan seçim bürosunda çıkan yangın vatandaşlarca söndürüldü. Daha sonra olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaptı. Olayı duyan MHP İlçe Başkanı Gülahmet Soylu ve teşkilat üyeleri büroya geldi. Polis olay yerindeki incelemelerini tamamladıktan sonra parti görevlilerine bilgi verdi. Olayda seçim bürosunda maddi hasar oluştu.

MHP Güngören İlçe Başkanı Gülahmet Soylu olayın planlı bir eylem ve MHP'yi yıpratma politikası olduğunu ifade ederek, " MHP'nin seçim çalışmalarından rahatsız olanlar bu tür eylemlere kalkışıyor ancak biz hiç bir şeyden yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. Polis incelemeler ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda failleri yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

(CİHAN)  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın