KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Mhp'den barakazi'ye teşekkür ziyareti

MHP Erzurum Milletvekili Kâmil Aydın, Karşıyaka Mahallesindeki bulvara MHP eski Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin ismini verdiği için Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’yi teşekkür etti.

Mhp`den barakazi`ye teşekkür ziyareti
14 AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ 01:45
0
2245
0
AA aa

12 Ağustos 1979 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden MHP eski Bingöl Belediye Başkanı Hikmet Tekin için düzenlenen mevlit programına katılmak üzere Bingöl'e gelen MHP Erzurum Milletvekili Kâmil Aydın, beraberindeki heyetle Belediye Başkanı Yücel Barakazi'yi makamında ziyaret etti.

Rahmetli Tekin'in Bingöl için önemli bir değer olduğunu ifade eden Aydın, “Rahmetli Hikmet Tekin, Bingöl'ün yetiştirdiği büyük değerlerden bir tanesiydi. Asil bir ailenin, asil bir toprağın evladıydı. Terör saldırısında şehit olan Hikmet Tekin'i hiçbir zaman unutmadık. Onun közlenmiş yarası, kalbimizde hep durdu” dedi.

Aydın, “Hikmet Bey bu memleketin önemli bir harcıydı. Biz heyet olarak sizlere teşekkür etmek istedik. Genel Başkanımız ve bütün teşkilatımız adına, bir hakkı teslim ettiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz.  Karşıyaka Mahallesinde asılan o tabela, Bingöl'e şeref katacaktır. Onun ismi sadece Bingöl için değil, Türkiye için de bir ayrıcalıktır” diye konuştu.

BARAKAZİ: “SELEFİMİN HAKKINI TESLİM ETTİM”

Rahmetli Belediye Başkanı Hikmet Tekin, annesi ve kardeşinin hunharca katledildiğini ifade eden Barakazi ise Bingöl için önemli bir değer olan Tekin ve ailesine hakkını teslim ettiklerini söyledi.

Barakazi, “Ramazan ayında Genç ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldıktan sonra merkeze dönmek üzere yola çıkan Rahmetli Hikmet Tekin ve ailesi, insanlığa ve vicdanlara sığmayan bir saldırıya uğradı. Bu olay hepimizin içerisinde bir yara olarak kaldı. Kentimizin önemli bir değeri olan ve aynı zamanda bir belediye başkanı olarak benim selefim olan Rahmetli Hikmet Tekin'in ismini yaşatmak ve hakkını teslim etmek için Karşıyaka Mahallemizdeki bulvara, Hikmet Tekin bulvarı ismini verdik. Bundan sonra da bu tür değerleri sahiplenme noktasında hiçbir tereddüt göstermeyeceğiz. Rahmetli Tekin'e bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın