KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Mıcır faciası: 2 ölü, 11 yaralı!

Bingöl'de mıcır dökülen yolda meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Aynı saatlerde Genç İlçesi’nde meydana gelen kazada ise 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Mıcır faciası: 2 ölü, 11 yaralı!
09 KASIM 2012 CUMA 08:20
0
2908
1
AA aa

Edinilen bilgiye göre; dün sabah 06.00–08.00 saatleri arasında Bingöl-Elazığ karayolu Kuruca Köyü mevkiinde yol yapım çalışması sırasında yola dökülen mıcır nedeniyle 4 araç şarampole yuvarlandı. İlk kaza, Selahattin Geçgin'in kullandığı 67 ZZ 995 plakalı aracın yoldaki mıcır nedeniyle kayarak şarampole devrilmesi sonucu gerçekleşti. Kazada, araç içerisinde bulunan Ramazan Geçgin ve Adul Geçgin hayatını kaybederken, sürücü Selahattin Geçgin de yaralandı.

Aynı yolda meydana gelen ikinci kazada, İran'ın Malatya Konsolosluğu'na ait yabancı plakalı otomobilin sürücüsü Orhan Ayna (39) ve yanında bulunan Hakan Ayna (5), Ahmet Ayna (3) ve Ayşe Ayna (31) yaralandı.

Yoldaki üçüncü kazada 12 AH 192 plakalı otomobil sürücüsü Adil Tayanç (40) ve Abdulkadir Bayrak (42) yaralandı. Son kazada ise 59 PY 049 otomobil sürücüsü Bülent Kaya ve aracın içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. İki saatlik bir sürede aynı alanda yaşanan 4 farklı kazada toplam 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan Bingöl'ün Genç ilçesi Yazkonağı Köyü mevkiinde gerçekleşen trafik kazasında ise Ahmet Dener (26) hayatını kaybetti, Murat Dener (19) de yaralandı.

Yaklaşık 2 saatte meydana gelen 5 kazada 3 vatandaş hayatını kaybederken, 12 vatandaşta çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Kazalarla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bengu (@Misafir_10215)
09 Kasım 2012 Cuma 11:50
Bu mıcırı döken yetkililerin vicdanı sızlıyor mu acaba ?
Veya hukuken bir yaptırımı yokm u bu sorumsuzluğun ?
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
26.01.2026
01:11
Bingöl`de 163 kişiye iş fırsatı
Bingöl'de 163 kişiye iş fırsatı
Müftülük ve Kültür-Turizm'e alınacak katılımcılar, noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular bugün başlıyor.
26.01.2026
01:09
Bingöl`de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Bingöl'de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Saldırı sonrası iş makinesinin kullanılamaz hale geldiği, bu nedenle bölgede yol açma çalışmalarının durduğu öğrenildi. Yaşananlara tepki gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Üçgül; 'Şimdi iş makinesi arızalı, yollar kapalı.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın