KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Milan baros: iki hafta sonra geliyorum

Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, 7 hafta önce geçirdiği ameliyatın ardından tedavisinin sürdüğünü, ancak 2 hafta sonra takıma katılabileceğini söyledi.

Milan baros: iki hafta sonra geliyorum
03 MART 2010 ÇARŞAMBA 09:32
0
1461
0
AA aa

Baros, Galatasaray TV'de ''Son Pas'' programının konuğu oldu ve soruları yanıtladı. Almanya'da yaklaşık 7 hafta önce bir operasyon geçirdiğini ve ardından Türkiye'ye döndüğünü anlatan Baros, ''Tedavim sürüyor. Şu anki durumuma göre 2 hafta sonra takıma katılabilirim. Antrenmanlara başladım. Fiziksel olarak hazır olmam lazım. İki hafta sürecek çalışmaların ardından, takımla birlikte çalışabilirim'' dedi.

Futboldan 4 aydır uzak olduğunu kaydeden Baros, ''Futbolda güven çok önemli. O güvenin tekrar kazanılması gerekiyor. Jo ve Dos Santos'un bugün için gösterdikleri performans çok iyi düzeyde. Belki ilk zamanlar yedek oturabilirim. Bu benim için önemli değil. Önemli olan takımın başarısı. Bu sezon bana ne zaman forma şansı gelirse, takım için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Gelecek sezon da en iyi şekilde performansımı sürdürmek istiyorum'' diye konuştu.

Takımın yeni transferleriyle ilgili görüşleri sorulan Çek futbolcu, şunları kaydetti:

''Bu transferler arasından en çok Lucas Neill'i tanıyorum. İngiltere'de karşılıklı oynadık. Gayet iyi bir defans oyuncu. Çok güçlü ve ayrıca çok tecrübeli. Takıma katıldığından itibaren yediğimiz gol oranı düştü. O yüzden çok önemli bir transfer. Dos Santos çok genç, ama çok yetenekli, çok süratli, kabiliyetli bir futbolcu. Bunu da zaten son oynadığı maçta gösterdi. Jo, belli bir zaman oynamadı. Mutlaka güvenini kazanması gerekiyor. Son maçta penaltıdan bir gol attı. Umarım güvenini kazanmasında yardımcı olacaktır. Jo çok kaliteli bir futbolcu.''

Milan Baros, oynamadığı dönemdeki Galatasaray'ı değerlendirmesi istendiğinde, ''Forvetsiz geçirdiğimiz dönemi çok fazla seyredemedim. Tedavim için Almanya'daydım, ama özellikle Arda'yı kutlamak istiyorum. Arda'nın kendi pozisyonu değil, ama forvette oynadığı zamanlarda çok iyi işler yaptı. Genelde kendisi forvet arkası veya kanatlarda oynadığında daha başarılı olan bir futbolcu. Orada da birçok gol attı. Forvetsiz oynadığımız dönemde bile ligde hiç maç kaybetmedik. O yüzden ben de o dönemi çok iyi geçirdiğimizi düşünüyorum'' diye görüş belirtti.

''FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAMAK İSTERİM''

Sarı-kırmızılı futbolcu, fiziksel olarak kendisini hazır hissetmesi halinde, Fenerbahçe maçında forma giymek istediğini söyledi.

Her futbolcunun, bu tip maçlarda oynamak isteyeceğini, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının da dünya derbilerinden biri olduğunu dile getiren Baros, ''Ben de oynamak istiyorum. Antrenmanlara başlayacağım, sonra güvenimi kazanmam ve ayağımla ilgili kafamda hiçbir soru işaretinin kalmaması lazım. Fiziksel olarak kendimi hazır hissedersem, o maçta oynamak isterim'' dedi.

Bir forvet oyuncusunun kendisine güvenmesi gerektiğini, bunun da oynayarak elde edilebileceğini ifade eden Baros, ''Lyon'da tek forvetli sistemde oynuyorduk. Oradaki hocamız Benzema'yı tercih ediyordu. Yedek oturduğum için kendine güven konusunda sıkıntılar oluyordu, ama Galatasaray'a geldiğim zaman oynamaya başladım. Gollerimi atacağımı biliyordum. Bir forvet olarak güveninizi kazanmanız çok önemli, ama golleri tamamen kendinize mal edemiyorsunuz, çünkü bu bir takım oyunu. Geçen sene 20 gol attım. Tek başına bunu atamazsınız, mutlaka takımın yardımı olması gerekiyor'' diye konuştu.

Türkiye'de olmaktan ve Galatasaray forması giymekten mutluluk duyduğunu, taraftarın kendisine duyduğu sevginin de farkında olduğunu anlatan Baros, ''Kasımpaşa maçında, oynamamasına rağmen taraftarın her golden sonra kendisi lehine tezahüratta bulunduğu'' hatırlatıldığında, şu karşılığı verdi:

''Taraftarların size bu kadar bağlı olması ve desteklemesi, bir futbolcu için çok özel ve önemli bir duygudur. Bu yüzden taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Taraftarın sizi desteklemesi için iyi bir performans göstermeniz ve işinizi iyi yapmanız gerekir. Bu, Galatasaray'da forma giydiğim  sürede işimi iyi yaptığımı gösteriyor. Bir an önce takıma geri dönmek istiyorum. Hem ben, hem de takım arkadaşlarım sezon sonunda bir şampiyonluk yaşayıp, taraftarımızı gururlandırmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar grubuna sahibiz. Her maçta bizi destekleyen, bizim yanımızda olan bir taraftar grubumuz var. Biz de onlara sezon sonunda bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz.''

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın