KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Milletin malına uzanan eli kırarız

Partisinin seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Bingöl'e gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: “Buradan ilan ediyoruz bizim gözbebeğimiz, en önemli adamımız, en sevgili kardeşimiz nefsine ve şeytana uyarsa, bu milletin malına el uzatırsa Allah'a yemin olsun ki, biz o eli kırarız” dedi.

Milletin malına uzanan eli kırarız
28 MART 2014 CUMA 04:53
0
7566
0
AA aa

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcılarından Said Şahin ve Abdurrahman Cens ile beraber Bingöl'e gelerek partisince PTT Kavşağı'nda düzenlenen seçim mitingine katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mitingde bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, Hür Dava Partisi'nin yeni bir parti; insanlık tarihi kadar eski bir dava olduğunu söyledi.

MISIRDAKİ OLAYLAR

Konuşmasında Mısır'da haklarında idam kararı verilen İhvan taraftarı 529 kişinin durumuna değinen Yapıcıoğlu: “Daha üç gün önce mısırdaki çağdaş firavunlar 529 kardeşimiz hakkında idam kararı verdiler. Ama zannetmesinler ki Musalar biter. Orada onları asarlar ama burada veya farklı bir coğrafyada Musa'lar kıyama kalkacaktır İnşallah” dedi.

“MİLLETİMİZİN MENFAATİ, KENDİ MENFAATLERİMİZİN ÖNÜNDE OLACAKTIR”

Siyasilerin seçim öncesindeki ve sonrasındaki tavırlarını eleştiren Yapıcıoğlu: “Kaç dönemdir sizlere yalan söyleyenler, yalan vaat edenler seçim sonrası sizleri unuttu ve arkalarını dönüp gitti. Ama bundan sonra da aynı olacaksa kendinize yazık etmiş olacaksınız. Saf olmayın, kandırılmaya gelmeyin. Milletin menfaatini kendi menfaatinden önce düşünen insanlara prim vermeyin. Herkes şahit olsun ki bizler kendi şahsi menfaatlerimizi de parti menfaatlerimizi de bu aziz milletin menfaatlerinin önüne koymayacağız. Bizler sizlere hizmet için yola çıktık. Sizin desteğinizi istiyoruz. Sizler çok yakında şehrinize belediye başkanı seçeceksiniz. 5 yıl boyunca sizleri yönetecek bir idareci seçeceksiniz. Eğer bizleri seçerseniz bizler belediye mallarına yetim malı gibi bakacak ve bize oyunu versin veya vermesin herkese adilce davranacağız” diye ifade etti.

“MİLLETİN MALINA UZANAN ELİ KIRARIZ"

Belediye seçimlerini kazandıkları halde milletin parasını, koruyacaklarını kaydeden Yapıcıoğlu, halkın parasına uzanan eli kıracaklarını söyledi. Yapıcıoğlu, şöyle devam etti: “Yıllardır a partisi, b partisi, c partisi. Her partinin içerisinde mutlak suretle temiz insanlar var onlara sözümüz yok fakat her tarafta yolsuzluk yapan bir sürü insan var. Bizim referansımız İslam'dır dedik. Bizim rehberimiz bizim Peygamberimiz 'sizden önceki kavimlerin helakına sebep olan şey, onlardan güçlü varlıklı soylu birisi hırsızlık yaptığında ona bir şey yapmazlar, zayıf birisi hırsızlık yaptığında ona ceza verirler. Nefsim kudret elinde olan Allah'a yemin olsun ki Muhammed'in kızı Fatma hırsızlık yapsa onun da elini keserim' demişti. Bizde buradan ilan ediyoruz bizim gözbebeğimiz, en önemli adamımız, en sevgili kardeşimiz nefsine ve şeytana uyarsa, bu milletin malına el uzatırsa Allah'a yemin olsun ki biz o eli kırarız. Eğer ben elimi uzatırsam, Rabbime binlerce şükürler olsun ki benim de elimi kıracak binlerce kardeşim var"

“BİNGÖL, HİÇBİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEDİ”

Yapıcıoğlu'ndan sonra bir konuşma yapan HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Şenlik, Bingöl'ün 30 Martta ŞehreEmin seçeceğini söyledi. Eskiden Belediye Başkanlarına ŞehreEmin denildiğini ifade eden Şenlik: “ŞehriEmin güvenilir insan demektir. Şehrin anahtarlarının teslim edildiği insan denilirdi. Günümüzde belediye başkanı diyoruz. Yakında belediye başkanınızın kim olacağını belirleyeceksiniz. Sandık başında ilk sıradaki bir numaraya mührü basacaksınız ve bu hür ekibi sizler seçeceksiniz İnşallah” dedi.

Bingöl'ün Türkiye'de farklı bir yeri olduğunu vurgulayan Şenlik: “Her daim birinci çıkıyor. 12 Eylül anayasasının oylamasında da 1. çıkmıştı. Ret oyu vererek birinci çıktı. Âlimleri sürgün edildi, şeriat getirir diye âlimleri baskı altına aldılar. Ama âlimlerimiz boyun eğmedi. Tüm zulümlere ve zalimlere direndi. Her şehrin bir kurtuluş günü vardır. Ama Bingöl'ün yoktur. Çünkü Bingöl'e düşman giremedi. Çünkü Bingöl Ruslara karşı direndi ve düşmanı içeri sokmadı. Bingöl hiçbir zaman haksızlığa boyun eğmedi ve eğmeyecektir de. Bu yüzden sizlere HÜDA PAR'ın çıkışı ile sizlere kumpas kurmaya çalışanlar vardır. Ama sizler bu kumpaslara gelmeyeceksiniz İnşallah. Hükümet yetilileri hizmet için Bingöl'e bir sürü ödenek, bir sürü para gönderdiğini söyledi. Ama nerde bu paralar? Nerede hizmetler? Bunun takdirini sizler vereceksiniz. Sizler bizlere oylarınızı verirseniz bu paraların hakkını vereceğiz İnşallah” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın