KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Milletvekili taş, tümsiad'ı ziyaret etti

Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Taş, TÜMSİAD Bingöl Şubesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili taş, tümsiad`ı ziyaret etti
17 AĞUSTOS 2012 CUMA 15:16
0
1664
0
AA aa

Ramazan ayının büyük bir bölümünü Bingöl'de bazı ziyaret ve temaslarla geçiren Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, yönetim kurulu üyeleri Cihan Uzunyayla, Ahmet Cahit Dündar, Hayrettin Erdem, İbrahim Burak Bektaş, Halim Canlı, Abdullah Batur ve Ergin Günerigök hazır bulundu.

“Engeller kaldırılmalı”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Bingöl'ün ve Bingöllü İşadamlarının karşılaşmış olduğu sıkıntıları dile getirerek engellerin kaldırılması yönünde destek beklediklerini söyledi.

Alimoğlu: “TÜMSİAD olarak sürekli sıkıntı ve zorluklarla mücadele içerisinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Fakat önümüzde engeller olunca şevkimiz kırılıyor. Bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşu olarak daha başarılı işler yapabilmemiz için sizlerin desteği önemli. Gönüllü olarak ilimizin ve ülkemizin kalkınması için çaba gösteriyoruz. Karşılaşmış olduğumuz tıkanıklıklar bizi yıldıramaz ama yine de sizin desteklerinizi görmek istiyoruz. Bizler yapamazsak diğer yatırımcılar nasıl yatırım yapabilir ki? İlimizin kalkınmasını istiyorsak öncelikle işadamlarımızın önündeki tüm engeller kaldırılmalıdır. Buna da ancak sizler ivme kazandırabilirsiniz” dedi.

“İlimizin ve gayretlerinizin takipçisi olacağız”

Süreç ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Taş: “TÜMSİAD, önemli bir oluşumdur. Bingöl içindeki ve dışındaki çalışmalarınızı takip ediyoruz. Bingöl dışındaki bazı toplantılarınıza da katıldık. TÜMSİAD, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine yön vererek güzel şeyler yapıyor. Bu yüzden atacağınız her adımın destekçisiyiz. İlimize ve ülkemize katkı sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Bizler de bu sıkıntıları görmekteyiz. İlimizin ve gayretlerinizin her zaman takipçisi olacağız. Her zaman yanınızda olacağız” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.12.2025
11:32
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen 'Bingöl Tanıtım Günleri'nde kentin kültürel mirasını, yöresel değerlerini ve belediyecilik vizyonunu güçlü bir sunumla ziyaretçilerle buluşturdu.
14.12.2025
11:13
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Polis ekiplerince düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, Elazığ-Bingöl yolu üzerindeki uygulama noktasında durdurulan bir minibüste 16 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 2 organizatör tutuklandı.
14.12.2025
11:12
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Bingöl'ün Karlıova ilçesi yağan karla beyaza büründü. Meteoroloji, yeni soğuk hava ve yağış dalgası için uyardı! Bingöl bundan etkilenecek mi? İşte yanıtı…
14.12.2025
11:10
Diyarbakır ve Van`da ‘12.12 Bingöllüler Günü` kutlamaları
Diyarbakır ve Van'da '12.12 Bingöllüler Günü' kutlamaları
'12.12 Bingöllüler Günü' Diyarbakır ve Van'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14.12.2025
11:07
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye kalıcı huzurun anahtarı olacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada Terörsüz Türkiye hedefinin artık bir devlet politikası olduğunu vurgulayarak, güvenlik ve huzurun hem toplumsal barışı hem de yatırım ortamını kalıcı şekilde güçlendireceğini söyledi.
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın