KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Milyonlarca iPhone kullanıcısına kötü haber!

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 13'ün hangi iPhone modellerine geleceği belli olmaya başladı. Hangi modellerin fişi çekildi? Hangileri iOS 13'e geçebilecek? İşte iOS 13 yazılım güncellemesi alacak olan iPhone modelleri...

Milyonlarca iPhone kullanıcısına kötü haber!
04 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 19:08
3
2707
0
AA aa

Apple'ın bu yıl haziran ayında düzenleyeceği geliştiriciler konferansı WWDC 2019 etkinliğinde resmi olarak tanıtacağı yeni mobil işletim sistemi iOS 13'ten iPhone kullanıcıları için kötü haber geldi. Açıklanan raporlara göre eski iPhone sahipleri bu yeni işletim sistemine geçemeyecek.

Apple ekosistemiyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden Macrumors'un da paylaştığı gelişmeye göre iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, iOS 13 güncellemesi alamayacak. Başka bir ifadeyle 2016 yılından önce çıkan iPhone modellerine sahip olanlar, cihazlarını iOS 13'e güncelleyemeyecek.

HANGİ iPHONE'LAR iOS 13 GÜNCELLEMESİ ALACAK?

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 13, iPhone 7 ve üstü modellere gelecek. Diğer bir deyişle iOS 13 yazılım güncellemesi şu modellere yüklenebilecek: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max.

Bu modellerin yanısıra Apple'ın 2019 yılında tanıtması beklenen yeni iPhone modelleri için de iOS 13 yayınlanacak. Gelen ilk haberlere göre iPad tarafında ise iPad mini 2-3-4 ve iPad Air-2 modelleri güncellemeyle buluşamayacak.

Şu ana kadar ortaya çıkan özelliklerine göre iOS 13 kullanıcılar için işlevselliğe ve gece kullanım verimliliğine yönelik olarak özel bir karanlık mod ile gelecek. Bloomberg tarafından elde edilen bilgilere göre yeni iOS sürümünde CarPlay uygulamasında da ciddi iyileştirmeler yapılacak. iPad'ler için ise yeni ana ekran arayüzü, çoklu görev özelliği iOS 13 ile gelmesi beklenen yenilikler arasında.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın