KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Minik Ayşe için kampanya başlatıldı

Bingöllü sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Engin, Hatice ve Şakir İnak çiftinin yıllardır tümör hastalığıyla boğuşan kızları Ayşe Nur İnak için yardım kampanyası başlattı. Engin, yardım için son 70 bin TL kaldığını da duyurdu.

Minik Ayşe için kampanya başlatıldı
22 KASIM 2020 PAZAR 19:47
21
2648
4
AA aa

Daha önce 6 kez ameliyat olan Ayşe Nur, iyileştiği düşünülürken bir anda tekrar hastalığı ilerlemeye başladı. Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü ve İstanbul Acıbadem Maslak Hastanelerinde tedavi gören Ayşe Nur'a osteosarkom tanısı konuldu. Ardından Bingöl Valiliğinden alınan 150 bin liralık izinle sosyal medyada yardım kampanyası başlatıldı.

Kamuoyunda büyük infial yaratan olaylarda çevresindeki avukatlarla ailelerin yanında durarak yanı sıra sosyal medyada yaptığı büyük çaplı yardım kampanyalarında gereken miktarları hızlıca tamamlamasıyla tanınan yaklaşık 2 milyon takipçili Bingöllü sosyal medya fenomeni Mehmet Berk Ergin, sosyal medya hesabından kampanyayı başlattığını duyurdu.

Ergin'in, kampanyayı başlatmasının ardından, takipçilerinin yoğun ilgisiyle kampanyada sona doğru yaklaşıldı. Cuma günü mesai bitiminde kalan miktarın yaklaşık 70 bin civarında olduğu öğrenildi.

Aralıklarla çağrısını yenileyen Ergin, yaptığı son paylaşımda, "Dostlar, son 70 bin civarı kaldı. Pazartesi mesai saatinde miktarı görebiliriz. Normalde 150 bini 1-2 saatte topluyordunuz. Pandemi uzadı diye böyle oldu. Yıllardır holdingci, fabrikatör ya da sanayici değil siz işçi, esnaf, memur, işsiz ve öğrenciler başarıyor. İyi ki varsınız" şeklinde paylaşım yaptı.

Kampanya için yardım hesapları şöyle:

Ayşe Nur İnak TL hesabı TR700001000302935465265002

Ayşe Nur İnak Dolar hesabı TR430001000302935465265003

Ayşe Nur İnak EURO hesabı TR160001000302935465265004

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64729)
24 Kasım 2020 Salı 20:06
Helal olsun adam topladı miktarı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64701)
23 Kasım 2020 Pazartesi 21:48
Bak böyle yardımlaşma haberi çok güzel. Allah'ım hem o güzel çocuğu hemde tüm çocukları korusun bizlere bağışlasın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64687)
23 Kasım 2020 Pazartesi 19:53
Bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64673)
22 Kasım 2020 Pazar 20:52
İnşallah yarın tamamlanır
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
07.05.2025
18:37
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Bingöl'ün kronik sorunu kaldırım işgalleri, havaların ısındığı bugünlerde yeniden hortladı! Kahvehane kürsüleri, dolaplar ve malzemelerden kaldırımda yürüyemez hale gelen halk, kalıcı çözüm için çağrıda bulunuyor!
07.05.2025
18:34
Bingöl`de kaç kişi hak sahibi oldu?
Bingöl'de kaç kişi hak sahibi oldu?
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
07.05.2025
18:33
Bingöl`de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:32
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis`e sunuldu
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis'e sunuldu
Serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlere yönelik hususi damgalı pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın