KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

Minik Kalplere Dokunalım

Genç ilçesinde eğitim gören öğrenciler için Minik Kalplere Dokunalım kampanyası başlatıldı. Kampanyada nakit para kabul edilmezken, öğrencilerin kıyafet, kırtasiye ve temizlik malzeme ihtiyaçları giderilecek.

Minik Kalplere Dokunalım
27 MART 2018 SALI 22:39
0
3253
0
AA aa

Genç ilçesindeki Köylerde okuyan öğrencilerin daha iyi şartlarda okuyabilmesi için Gazeteciler Sinan Atan, Ahmet Dengeşik ve Doktor Merve Okuyucu'nun başlattığı “Minik Kalplere Dokunalım” Projesi ile Genç ilçesinde bulunan köy okullarında eğitim gören öğrencilere kıyafet, kırtasiye ve temizlik malzemeleri desteği sağlanacak. 

“Köyde Okuyan Bir Kardeşimizin Bir Eksiğini Giderelim” sloganı ile hedeflenen proje ile Bingöl'ün Genç ilçesindeki bütün köy okullarını kapsayacak bir yardım kampanyası başlatıldı. Nakit paranın kabul edilmediği projede tişört, gömlek, pantolon, iç çamaşırı, ayakkabı, diş macunu ile fırçası, temizlik ürünleri, kırtasiye malzemeleri gibi yardımlar kabul edilecek.

Köylerde özellikle zor şartlar altında yaşayan ve eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi ve mutluluklarının paylaşılmasının hedeflendiği proje hakkında bilgi veren Sinan Atan; “Bugün bu projeye start vermekle çok büyük mutluluk yaşıyoruz. Öğrenci kardeşlerimize kıyafet, kırtasiye ve temizlik ürünleri gibi temel ihtiyaçlarını kapsayan çeşitli malzemeler tedarik etmeye çalışacağız.  Onları mutlu edip mutluluklarına ortak olmak istiyoruz. Bugün çok iyi yerlerde olan herkes bile zamanında köy okulları başta olmak üzere okul sıralarından geçmiştir. Özellikle köylerde eğitim gören herkes aynı sıkıntıları yaşamıştır. Bu nedenle buradan herkese, yardıma muhtaç öğrencilere yardımda bulunmasını istiyoruz. Bir öğrencinin maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun aldığı yardımla birlikte yüzü güler ve mutlu olur. Kaldı ki özellikle köy okullarında yaşayan öğrencilerin maddi durumlarının iyi olmadığı hepimizin malumu. Yarım yapacak bütün hayırseverleri kampanyanın finalinde bizimle birlikte dağıtıma katılmalarını istiyoruz. Öğrencilerimizin yaşayacağı mutluğu, onları da nasıl mutlu ettiğini görmelerini isteriz. Birilerinin mutluluğuna ortak olmak dünyanın en güzel duygusudur. Hele hele bu mutluluk bir çocuğun mutluluğu ise” diye konuştu.

Yürütücülüğünü Gazeteciler Sinan Atan, Ahmet Dengeşik ve Doktor Merve Okuyucu'nun yaptığı kampanyaya destek vermek isteyenlerin Genç ilçesinde faaliyet gösteren Genç Gazetesi ve Genç Havadis Gazetesi'ne ulaşabilecekleri gibi belirtilen numaralardan da irtibat kurulabileceği kaydedildi. Genç Havadis Gazetesi: Sinan Atan 0541 542 75 12 – Genç Gazetesi: Ahmet Dengeşik 0533 514 44 86

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın