KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Miniklere eğitim seti hediye edildi

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde “Annem ve ben” projesi kapsamında 400 anaokulu öğrencisine okul öncesi eğitim seti hediye edildi.

Miniklere eğitim seti hediye edildi
18 ARALIK 2015 CUMA 23:30
0
1755
0
AA aa

 Karlıova 125'inci Anaokulunda düzenlenen programa Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, ilçe Milli eğitim Müdürü Ali Yıldız, Özel İdare Müdürü Bayram Sünbül ve İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Projenin mimari olan İngilizce Öğretmeni Hüsniye Kuzu yaptığı açıklamada, “SODES projesi kapsamında, Kalkınma Bakanlığının desteklediği, Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü,  Annem ve ben projemizin amacı kız çocuklarımızı ve annelerimizi bilinçlendirmektir. Eğitim fırsat eşitliğini yakalaya bilmek için kız çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, günümüz dünyasında geleceğimizin anneleri olan kız çocuklarımızın daha eğitimli ve bilinçli bireyler olmalarını sağlamaktır amacımız.” dedi.

Kuzu, “Proje kapsamında dört farklı etkinlik yapacağız, bu etkinliklerden ilkini gerçekleştirdik. Okul önce eğitimin yaygınlaşması amacıyla 400 yüz okul öncesi öğrencilerimize eğitim seti hediye ettik. Ayrıca ilerleyen zamanlarda 100 kız öğrencimize materyal desteği sağlayacağız, ilçemiz müftülüğü, toplum sağlığı merkezi ve bir uzman eşliğinde anne ve kızlarımıza 3 farklı seminer düzenlemeyi, hedefliyoruz. Bu seminerler kapsamında ulaşmaya çalıştığımız hedef sayımız bin kişidir. Son olarak yaz tatilinde anne ve kızlarımızın cennet vatanı daha yakından tanımaları amacıyla 100 kişiye İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlemeyi planlıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın