KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2025 Pazar
°C

Mit ajanları da magandalık yaparsa

Ankara'da bir gazinoda eğlenip, çıkışta havaya ateş eden iki kişi polis tarafından gözaltına alınmak isteyince ilginç gerçek gün yüzüne çıktı. Magandalar MİT mensubuydu...

Mit ajanları da magandalık yaparsa
02 ARALIK 2006 CUMARTESİ 10:41
0
1574
0
AA aa
Gazino çıkışında havaya ateş açan iki magandanın, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) görevli olduğu ortaya çıktı. Biri şube müdürü olan iki MİT'çi, meskûn mahalde havaya ateş açtıkları için gözaltına alındı. MİT'çiler, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Şehrazat Gazinosu'nda eğlenen iki kişi, sabaha karşı ayrıldıkları gazinonun önünde, tabancayla havaya bir el ateş etti. Menekşe Sokak üzerinde yürürken havaya ateş etmeye devam eden iki kişi, devriye gezen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Meskûn mahalde havaya ateş açarak 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet etmek suçundan gözaltına alınan iki zanlının MİT'te görevli olduğu anlaşıldı. Alkollü oldukları belirlenen zanlılardan B.S.'nin MİT'te şube müdürü, B.Ö.'nün de memur olduğu ortaya çıktı.
İki MİT'çinin, hesaba itiraz ettikleri için gazino çalışanlarıyla tartıştıkları ve çıkışta kendilerini takip eden gazino çalışanlarını uzaklaştırmak için havaya ateş açtıkları öğerenildi.

Nöbetçi savcının talimatıyla üzeri aranan B.S.'de silah bulunamazken, B.Ö.'nün üzerinde bulunan beylik tabancasına incelenmek üzere el konuldu. B.Ö.'nün tabancası, balistik inceleme için laboratuvara gönderildi.

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan iki zanlı dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme MİT'çileri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Teşkilat soruşturma açtı
Alınan bilgiye göre 'kurum kurallarını ihlal eden' personel hakkında MİT de soruşturma başlattı. Personele gerekli işlemin yapılacağı ve cezanın kurumdan çıkarmaya kadar varabileceği kaydedildi. MİT'in ayrıca yargı sürecini de bekleyeceği öğrenildi.



haber7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın