KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ağustos 2026 Cuma
°C

Mobese ceza kesecek

Birçok noktada faaliyette bulunan MOBESE kamera sistemiyle, kurallara uymayan araç plakalarına ceza kesileceği öğrenildi.

Mobese ceza kesecek
25 EKİM 2010 PAZARTESİ 09:31
0
2923
1
AA aa

 

Bingöl'de birçok noktaya konulan MOBESE kamera sistemi faaliyete girmesi ile birlikte trafikte kuralları ihlal eden araçlara ceza kesilecek. Bu sistemle kırmızı ışıkta durmayan, hatalı park eden, hatalı sollama yapan, trafik kurallarını ihlal eden araç plakaları, MOBESE kameralarından tespit ediliyor.
 
Edinilen bilgiye göre, MOBESE kameraları üzerinden, trafik kurallarını ihlal eden araç plakalarına cezaların kesileceği, kesilen cezaların ruhsat üzerinden adreslerine tebligat yapılacağı öğrenildi.
 
Birçok noktada bulunan çok sayıdaki MOBESE kameralarının, trafik kurallarını ihlal eden sürücüler üzerinde, caydırıcı etkisinin olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaş memnun
MOBESE kameraları görüntülerinden, trafik kurallarını ihlal edecek olan araçlara ceza kesileceğini duyan vatandaşlar, bu uygulamanın son derece yerinde olacağını, artık sürücülerin trafik kurallarını ihlal etme olaylarının azalacağını belirterek, bu durumun ildeki trafik akışını da etkileyeceğini ifade ettiler.
 
Vatandaşlar, “MOBESE kameralarından araçlara ceza kesilmesi yerinde bir karardır. Trafik kurallarını ihlal eden sürücüler, bu sayede trafik kurallarını ihlal etmemeye başlayacaklar, ildeki trafik akışı da bu durumdan olumlu şekilde etkilenecektir” dediler.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
MURAT (@Misafir_210)
25 Ekim 2010 Pazartesi 13:49
ÇOK GÜZEL TEKNOLOJİ İMKANLARINDAN BİNGÖL HALKI FAYDALANSIN ACEMİLER DAHA DİKATLİ OLUR YOOOKSSA
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın