KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Mobese için ilk adım atıldı

Genç'in özlemle beklediği MOBESE sistemi için ilk adım atıldı. Özellikle artan hırsızlık olaylarına çözüm niteliği taşıyan MOBESE sisteminin, taslak projesi hazırlanmaya başlandı.

Mobese için ilk adım atıldı
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ 08:45
0
2335
2
AA aa

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Genç Belediye Başkanlığı ve Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün koordineli çalışmaları sonucu, MOBESE sistemi için düğmeye basıldı.
Geçtiğimiz hafta içi Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal'ı ziyaret eden Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, MOBESE için görüştü. Bu görüşmenin akabinde yine geçtiğimiz hafta içi MOBESE taslak projesinin hazırlanması için Genç'e gelen Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, MOBESE sistemi için çalışmaların başlatıldığını ve en yakın zamanda Genç'in MOBESE'ye kavuşacağını müjdeledi.
Akbal, ‘‘Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, MOBESE için çok çabaladı. Bizzat beni ziyaret ederek konuyu bana aktardı. Onun ziyaretinin ardından ben de Genç'e gelerek Başkan Abdurrahim Ariç ve İlçe Emniyet Müdürümüz Hayrettin Aslan ile birlikte Genç'te çalışmalarımıza başladık. Şimdilik projenin taslağını başlattık. Projenin taslağı bittikten sonra gerekli yerlere göndereceğiz. Alacağımız onaydan sonra da finansal kaynak arayışına gireceğiz ve hemen akabinde MOBESE sistemini Genç'te hayata geçireceğiz'' dedi.
Öte yandan Bingöl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Akbal'ın konuyla ilgili hassasiyeti bizi çok sevindirmiştir diyen Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, ‘‘Kendisini ziyaret ettik ve o da bu ziyaretimizin ardından Genç' gelerek bizi çok mutlu etti. Konuya gösterdiği hassasiyet bütün Genç halkını sevindirdi. Genç'in özlemle beklediği MOBESE'ler için ilk adımı attık. Bundan sonraki adımları da hızlı bir şekilde atarak, Genç'e MOBESE sistemini getireceğiz inşallah. Konuyla ilgili hassasiyetinden dolayı Bingöl Emniyet Müdürümüz Ahmet Akbal'a teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
Bal Kokulu Kadınlar Projesi'nin atölyesini de ziyaret eden Akbal, oradaki çalışmaları yerinde inceleyerek sabun siparişi verdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
saviakbana (@Misafir_1932)
21 Şubat 2011 Pazartesi 14:02
haberi istanbuldan takip ediyoruz
savi akbana (@Misafir_1931)
21 Şubat 2011 Pazartesi 14:01
genç ilçemizin heryerine bence mobesa kurulmalı evlere dahi takılmalı çnkü suç oranı oldukça yüksek.... böyle bir adım atıldığı için sevindim doğrusu
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın