KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Müftülük cezaevinde 'kutlu doğum' programı düzenledi

İl Müftülüğü, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (sav) dünyaya gelişinin yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ‘Kutlu Doğum' programı düzenledi.

Müftülük cezaevinde `kutlu doğum` programı düzenledi
20 NİSAN 2010 SALI 08:38
0
1478
0
AA aa
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Hasan Çağlar, dün saat 14.00'da Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki tutuklu ve hükümlülere yönelik “Kur'an ve Hz. Muhammed” konulu bir konferans düzenledi. Konferans öncesi tutuklu ve hükümlülere “Kur'an'a giriş ve Hz. Peygamberin Örnek Hayatı” adlı kitaplar ile gül ve çikolata dağıtıldı. Tutuklu ve hükümlülerin konferansa ilgisi bir hayli büyük oldu. Konferans salonundaki sandalyeler yetmeyince dışarıdan takviye sandalyeler getirildi. Hz. Peygamber (s.a.v.) örnek hayatı üzerinde duran İl Müftüsü Hasan Çağlar, “ Hz. Peygamberin her yönüyle hayatımıza örnek almalıyız. Sadece onun hayatını okuyarak değil o nasıl yaşardı demekten çok nasıl onun gibi yaşamalıyız” dedi.
”Konferans sonunda tutuklu ve hükümlüler konferanstan hayli memnun kalarak İl Müftüsü Sayın Hasan Çağlar'a teşekkür ederek, böyle konferansların tekrarlanmasını talep ettiler.
Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
14.08.2025
02:32
Vali Usta, Bingöl`ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Vali Usta, Bingöl'ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Bingöl'de düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda Vali Ahmet Hamdi Usta, son 2 aylık verileri paylaştı, yürütülen çalışmaların suç oranlarının azaltılmasına nasıl yansıdığına dikkat çekti.
14.08.2025
02:31
Bingöl`de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 adet sikke ele geçirildi.
14.08.2025
02:29
Bingöl`de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl'de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl merkez PTT Kavşağı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, teklifin yetersiz olduğunu belirterek 'Bu teklif yetersiz ve geçersizdir. Adil ve acil teklif bekliyoruz.' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın