KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Ekim 2026 Cuma

Müftülük turnuva düzenledi

Genç İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik ödüllü halı saha futbol turnuvası düzenledi.

Müftülük turnuva düzenledi
28 TEMMUZ 2019 PAZAR 20:22
0
2884
1
AA aa

Genç İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik ödüllü halı saha futbol turnuvası onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımlarına yönelik ilçe merkezinde yaz Kur'an kursları arasında futbol turnuvası düzenlendi. Geçtiğimiz hafta başlayan ve Agustus ayına kadar devam edeceği öğrenilen turnuva sonunda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

 Düzenledikleri turnuva ile çocuklara sporu sevdirmek, serbest vakitlerini spor yaparak geçirmelerine, onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımlarını sağlamayı hedeflediklerini ifade eden İlçe Müftüsü Mahmut Kaya şunları söyledi.  “Sadece öğrenmiyoruz aynı zamanda eğleniyoruz' şiarı ile gerçekleştirdiğimi turnuva ile çocuklarımıza dini ve ilmi bilgiler aktarırken diğer yandan da spor ile enerjilerini almaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47742)
28 Temmuz 2019 Pazar 22:21
Birde imamlar icin düzenleyin. Camilerde doğru dürüst göremiyoruz. En azından sahalarda toplu olarak görürüz.
09.10.2026
16:14
Bingöl`ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
Bingöl'ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
500 yataklı Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı yaklaşırken otopark sorunu gündeme geldi. Mevcut kapalı otoparkın artacak yoğunluğu karşılayıp karşılamayacağı tartışılırken, mevcut hastane ile yeni bina arasındaki alanın da Nükleer Tıp Merkezi için kullanılmasıyla ciddi bir otopark yükünün oluşacağı vurgulanıyor. Tarım İl Müdürlüğü bahçesinin bir bölümünün açık otoparka dönüştürülmesi ve Kızılay Aşevi'nin taşınması öneriliyor.
09.10.2026
14:27
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı`nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı'nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Kiğı ilçesindeki tarihi yapıları ve geleneksel evleri inceleyerek ilçenin geleceğine yönelik tasarım ve proje çalışmaları için saha araştırması yaptı.
09.10.2026
14:08
12Bingölspor`a Süper Lig`den rakip çıktı!
12Bingölspor'a Süper Lig'den rakip çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda 12Bingölspor, Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile eşleşti. Bingöl temsilcisi, tek maç üzerinden oynanacak mücadelede tur atlamak için sahaya çıkacak.
09.10.2026
13:34
Bingöl`de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Bingöl'de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Yumaklı'dan Gümüşlü'ye uzanan grup yolunda BSK çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclis Üyeleri Emre Bulşu ve Abdullah Butaku, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bulşu, çalışmaların kırsal ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğini belirtti.
09.10.2026
13:33
Bingöl`de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de Gündoğdu Kavşağı ve Ekinyolu mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
09.10.2026
13:32
Taşeron işçiler için kadro çağrısı
Taşeron işçiler için kadro çağrısı
Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş, 42 bin lira ücretle geçinmeye çalışan taşeron ve KİT işçilerinin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek yıllardır beklenen kadro düzenlemesi için yetkililere seslendi. 'Daha kaç yıl bekleyeceğiz?' diye soran Ateş, 'Bu insanların feryadını daha ne kadar görmezden geleceğiz?' sözleriyle kadro, eşit ücret ve güvenceli çalışma talebini yineledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın