KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Temmuz 2024 Cumartesi
°C

Muharrem Yılmaz'a Fahri Doktora Belgesi

Fahri Doktora Belgesi tevdi edilen Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz; 'Evvela sözünün eri, güvenilen insan olmak kaderinizi ve geleceğinizi belirlemekte çok önemlidir. İyi iz bırakanlar, kendisi marka olanlar hatırlanacak. Her zaman iyi olarak hatırlanır. Biz de buna inanarak bu yola çıktık ve markamızı kurduk, arkasında durduk' dedi.

Muharrem Yılmaz`a Fahri Doktora Belgesi
29 MAYIS 2024 ÇARŞAMBA 22:51
10
1025
8
AA aa

Bingöl Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, bölgesel kalkınmaya yapmış olduğu katkılardan dolayı Bingöl Üniversitesi Senatosunun 5 sayılı toplantısının 3 nolu kararıyla Bingöl üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak tarafından Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'a Fahri Doktora Belgesi tevdi edildi.

Çapak: “Muharrem Yılmaz'ın tecrübeleri öğrencilerimize yeni ufuklar açacaktır”

Bingöl Üniversitesi açısından çok anlamlı bir program olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak; “Kariyer planlaması yapan öğrencilerimiz için çok güzel program olacaktır. Öğrencilere staj ve istihdam imkânları sunarak bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan Sütaş Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Muharrem Yılmaz'ın tecrübeleri öğrencilerimize yeni ufuklar açacaktır” şeklinde konuştu.

Uludağ: “İki üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi umuyorum”

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahman Muhammed Uludağ ise programda yaptığı konuşmada, Bingöl Üniversitesi'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İki üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi umuyorum” dedi.

Yapay zekânın eğitimdeki önemine dikkat çeken Uludağ; “Gelecekte insani ve temel beceriler daha çok öne çıkacak” açıklamasında bulundu.

Arıkan: “Sütün iyiliğini ve bereketini taşıdığı için teşekkür ediyorum”

Bingöl'e Türkiye'nin en büyük entegre tesislerinden birini kazandırdığı için Muharrem Yılmaz'a teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Bingöl başta olmak üzere bütün bölgeye ve ülkeye sütün iyiliğini ve bereketini taşıdığı için Bingöl halkı adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Usta: “Yapılan bu yatırım umarım diğer yatırımcılara da örnek olur”

Sütaş'ın Bingöl'e yatırım yapmasının şehrimize çok önemli bir değer kattığını belirten Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, “Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın Bingöl yapmış olduğu yatırımdan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan bu yatırım umarım diğer yatırımcılara da örnek olur. Buradan da Fahri Doktora Belgesi tevdi eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak'ı kutluyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yılmaz: “İtibar, nesiller boyu devam eden bir şeydir”

Sütaş'ın ilk gününden günümüze kadar gelişimi ile ilgili bilgiler veren Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti, “7 bin 500 kişilik istihdam, 20 bin üretici aile ve yılda 800 bin ton süt tedariki ile tesislerimiz üretimini devam ettirmektedir. Bu tesislerimizden birini de Bingöl'de kurarak çalışma alanımızı genişlettik. Burada Bingöllü girişimcilerle tecrübe ve kariyer planlama ile ilgili tecrübelerimi paylaşmak istedim. Evvela sözünün eri, güvenilen insan olmak kaderinizi ve geleceğinizi belirlemekte çok önemlidir. İtibar, nesiller boyu devam edene bir şeydir. Değerlerimize sımsıkı sarılmamız lazım.”

“İyi iz bırakanlar, kendisi marka olanlar hatırlanacak”

Yılmadan kendi markanızı geliştirmek için çaba göstermemiz gerektiğini belirten Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti, “İyi iz bırakanlar, kendisi marka olanlar hatırlanacak. Her zaman iyi olarak hatırlanır. Biz de buna inanarak bu yola çıktık ve markamızı kurduk, arkasında durduk” şeklinde açıklamalarda bulunarak sözlerine son verdi.

Programa Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Muhammed Uludağ, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve ailesi, Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi İlhan İl, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109827)
31 Mayıs 2024 Cuma 01:53
2 RESMÎ GAZETE 20 Mayıs 2018 – Sayı : 30426
Karar Sayısı : 2018/11829
şu ana kadar 4 milyar TL. yeni TL yani develt hibe olşarak sütaşa verdiği para.ayrıca 20 yıl boyunca çalıştırdıkları bütün personel ve mühendis vb.sigorta primleri,aylık maaşları devlet tarafından karşılanmaktadır.vergilerden,muaf,elektrik % 50 kısmı,arazi tamamı hibe,bankalardan alacağı limitsiz kredilerin fazileri devlet tarafından karşılanmaktadır.merak edenler yukarıdaki resmi gazetedeki karar ve 2022 ve 2023 te ayrıca verilen ek teşvikleri görsünlerde Muharreme mi Fahri doktor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109826)
30 Mayıs 2024 Perşembe 21:29
Bingölün yarısı kendisine bedava verildi çalışan hemşehrilerimize asgari ücret hayvan gibi çalıştırmak işçi dayanmıyor bunlara Bingöle hiçbir yararı yok bunların sömür Bingölü paralarına para gücüne güç katmaya devam et hayat size güzel.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109824)
30 Mayıs 2024 Perşembe 15:42
mersela bu sütaş bingöl'e ne yapmış.
Nakliye mi vermiş esnafımıza
plastik malzeme mi Bingöllü esnaftan alıyor
Çiftçimizi kandırmadan yonca ve mısır mı alıyor.
ekmek mi alıyor Bingöl'den, su mu alıyor? hangi ihtiyacını Bingöl'den karşılıyor ki biz fahri doktora unvanı verelim. Bunlar küresel şirketler gittikleri yerlere açlık sefalet götürürler. Bunlar kazanır çiftçi, iflas eder. bunlar kazanır çalışanının anası ağlar. Sütaş'a sağladığınız imkanları yerli çiftçilere sağlasaydınız bu ile katma değeri on kat olurdu böyle birbirinize me
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109820)
30 Mayıs 2024 Perşembe 12:47
Sutas kurumsal bir firmadır bingol için önemli bir sektördür
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109817)
30 Mayıs 2024 Perşembe 09:47
Bingöl online ben sutasta 3 yil calistim. Bütün yapılan usulsüzlükleri size anlatacağım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109815)
30 Mayıs 2024 Perşembe 09:12
Muharrem YILMAZ beye ve Sütaş yönetim kuruluna bir Bingöllü olarak şükranlarımı sunuyorum. Bingöl'e sunmuş olduğu şu Sütaş tesisi devam ettikçe sayın Muharrem yılmaz için duamız devam edecektir...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109812)
30 Mayıs 2024 Perşembe 08:33
İlimizin en önemli kaynağı olan, hayvansal ürünlerini resmen beyfendinin hizmetine sunduk, arsayı bedava, fabrikayı destek ile verdik, yetmedi üstüne daha ne verebiliriz gibi çaba içine gir; Erzincan İliç altın madeninin bölgesine ne kadar faydası var ise, sütaşın da bingöl'e o kadar faydası olacak; hem sömür hem itibar gör… güzelmiş…
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109803)
29 Mayıs 2024 Çarşamba 23:47
Başka ihtiyacı yokmu?
27.07.2024
01:13
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Bingöl'de 2 gün önce bıçaklı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bingöl'ü ve bizleri çok çok üzen bir olay. Bunun adli ve idari boyutu devam ediyor' dedi.
26.07.2024
18:59
Bingöl`de deprem! 4,2
Bingöl'de deprem! 4,2
Depremin merkez üssünü Bingöl'ün Karlıova İlçesi olarak açıklayan AFAD, depremin büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.
26.07.2024
18:33
Bayram:
Bayram: 'Elinizi sürücülerin cebinden çekin!'
Bingöl'de sinyalizasyon sistemlerinin sağlıklı çalışmadığını, MOBESE'lerden sık sık ceza yazılarak sürücülerin mağdur edildiğini belirten Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, sert çıktı! 'Önce sorunları giderin, yön işaret ve uyarıcı levhalarını koyun, ondan sonra kuralları uymayanlara ceza yazın! Çekin artık elinizi sürücülerimizin cebinden!'
26.07.2024
16:31
Bingöl RAM`dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Bingöl RAM'dan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti
Merkez Müdürü Argun, alanında uzman ve deneyimli kadroyla 25 Temmuz -2 Ağustos tarihleri arasında öğrenci ve velilerin hizmetinde olunacağını belirtti.
26.07.2024
15:50
Bingöl`de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü
Bingöl'ün Genç ilçesinde kırsal alanda çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü.
26.07.2024
15:36
'Bingöl'deki olay adli bir vaka olarak geçiştirilemez'
Önceki gün madde bağımlısı bir şahsın 4 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtığı bıçaklı saldırısını kınayan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, gençlerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalan yönetim sisteminin sorunlu olduğunun altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın