KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Muhasebecilere yeni istihdam teşvikleri anlatıldı

Bingöl SGK İl Müdürlüğü tarafından 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Bingöl Temsilciliği üyelerine yeni dönem istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muhasebecilere yeni istihdam teşvikleri anlatıldı
10 MART 2019 PAZAR 19:45
2
2116
1
AA aa

SGK İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Müdürü Muzaffer Çakar, İŞKUR İl Müdürü M.Fesih Güler, Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Bingöl Temsilcisi Aydın Batur ile muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı.

Hazırlanan sunum eşliğinde yeni dönem istihdam teşvikleri hakkında bilgiler veren İl Müdürü Çakar, yeni teşvikler ile birlikte “Kayıtlı sigortalı istihdamın artırılması, kadın istihdamının artırılması, genç istihdamın artırılması, engelliler gibi dezavantajlı grupların istihdamının artırılması, bölgesel, büyük ölçekli yatırımlar ile stratejik yatırımların özendirilmesi" gibi bölgesel gelişmişlik farklılıklarının azaltılması için devam eden teşvikler ile birlikte yeni bir takım teşvikler sunulduğunu belirtti.

Toplantıda konuşma yapan İŞKUR İl Müdürü M.Fesih Güler, işbaşı eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin istihdamı ve nitelikli işgücü eğitimi ile iş dünyasının istihdam ihtiyacına ilişkin kurslar hakkında bilgiler verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_41284)
12 Mart 2019 Salı 00:26
yaşama samimi bişekilde yansıtılabilirse,mükemmel sonuçları olur.kolay gelsin,tebrikler.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın