KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2025 Çarşamba
°C

Muhtarın Şalteri Attı

Genç ilçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, Eskiyen hat ve trafo artık ihtiyaca cevap veremiyor. Ya adam gibi gelip yapacaklar ya da vatandaşlar olarak bundan sonra sayaç okuyucularını mahalleye sokmayacağız dedi.

Muhtarın Şalteri Attı
15 MAYIS 2018 SALI 00:10
8
4509
2
AA aa

Elektrik hatları onarılması ve yeni trafo konulması için FEDAŞ İl Müdürlüğü'ne yaklaşık 4 yıldır müracaatta bulunduğunu belirten Muhtar Sarıoğlu, herhangi bir gelişmenin olmadığı gibi artan nüfus nedeniyle eskiyen hat ihtiyaca cevap veremediği için sürekli elektrik kesinti olup ve vatandaşın cihazları yandığını söyleyerek Aksa FEDAŞ'a sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde sık sık kesilen elektrik kesinti nedeniyle Yenişehir Mahallesi'ndeki trafo patlamış ve bazı vatandaşın cihazları yanmıştı. Konuyla ilgili defaatle FEDAŞ İl Müdürlüğüne yeni trafo ve eski hatların onarılması için müracaatta bulunduğunu ifade eden Muhtar Sarıoğlu, yetkililer konuyu hep yama yöntemiyle idare etmeye çalıştıklarını söyledi.

Yaşanan durumla ilgili sert açıklamada bulunan Muhtar Sarıoğlu, “Genç TEDAŞ personeli her gün sabah akşam mahallede yama yapmaya çalışıyor ama bir işe de yaradığı yok. Hat eskimiş, trafolar düşük, ihtiyaca cevap veremiyor. Dört yıldır konuyla ilgili İl Müdürlüğüne dilekçeyle ve yüz yüze görüşmeyle müracaat ettim. Sürekli yapacağız dediler fakat ortada bir şey göremedik. Mahallede her gün elektrik kesintisi yaşanıyor. Yetkilileri arıyorum gelip bir iki yerde yama yapıp gidiyorlar. Üzerinde saatler geçmiyor yine kesinti, yine kesinti. Onlar yama yapmaktan yoruldu, biz aramaktan yorulduk. Vatandaşın cihazları yanıyor bir şey yapamıyoruz. Yeter artık diyorum. Ya adam gibi gelip verdikleri sözü yerine getirip sıfırdan yapacaklar ya da mahalleli olarak sayaç okuyucularını mahalleye sokmayacağız.” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26026)
15 Mayıs 2018 Salı 13:41
Helal olsun böyle sözünün eri adamlar lazim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26023)
15 Mayıs 2018 Salı 01:11
Elektrik kurumunu özelleştirirseniz ve vatandaş olarak ses çıkarmazsanız olacağı budur
22.10.2025
19:41
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Aile Yılında Şiddete Karşı Tek Ses: ŞÖNİM 1100 Kişiye Ulaştı
Bingöl ŞÖNİM, 2025 yılı boyunca toplumun farklı kesimlerinden 1100 kişiye ulaşarak kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturdu. Dönmez: 'Bizim amacımız, iletişimi güçlendirmek, anlayışı derinleştirmek ve şiddetin hiçbir türüne sessiz kalmamaktır.'
22.10.2025
19:26
Bingöl`de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Bingöl'de Öğrencilere Kitap, Kırtasiye ve Giyim Hediyesi
Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası, Bingöl'ün Karlıova ve Adaklı ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giyim desteğinde bulundu.
22.10.2025
16:49
Bingöl`de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl`de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
22.10.2025
12:51
Bingöl`de FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de FETÖ operasyonu: Aranan 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.10.2025
12:50
Buğrahan:
Buğrahan: 'Mera alanı köylüde kalmalı'
Köy merasının TOKİ'ye devrinin kabul edilemez olduğunu belirten Buğrahan; 'Hayvancılığın teşvik edildiği bir dönemde böyle bir kararın alınması da kendi içerisinde bir tezat barındırmaktadır. Yetkililerin bir an önce bu karardan dönerek söz konusu yeri yine köylülerin kullanımına sunmaları gerektiği çağrısında bulunmak istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın