KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Muhtarlar toplantısı yapıldı

Vali Kadir Ekinci, merkez ilçe mahalle ve köy muhtarı ile her ay olağan olarak yapılan Muhtarlar Toplantısına katıldı.

Muhtarlar toplantısı yapıldı
19 ŞUBAT 2019 SALI 20:43
1
1962
2
AA aa

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen program Afet ve Acil Durum İl Müdürü M. Emin Boğatekin'in Deprem konulu sunumu ile başladı.

İl Müdürü Boğatekin yaptığı sunumda önce Bingöl'ün coğrafi konumu itibari ile depremselliği hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Daha sonra da deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrasında alınacak tedbirler ile ilk 72 saat, toplanma yeri ve depremzedelere psikolojik destek gibi konulara değindi.

Daha sonra Merkez İlçe Mahalle ve Köy Muhtarları söz alarak mahalle ve köylerine ait sorunları dile getirdiler.

Yaptığı değerlendirme konuşmasında Vali Ekinci ise şunları söyledi:

“Depremsellik açısından Türkiye'nin en hassas illerinden birinde yaşıyoruz. Afet ve acil durumlar ile ilgili olarak daha fazla bilgi sahibi olmamız ve daha fazla tedbirler almamız gerekiyor. Bu konuda özellikle muhtarlarımız ile işbirliği halinde olmalıyız. Muhtarlarımızdan mahalle ve köylerde oluşturulacak 'Afet Gönüllüleri' konusunda duyarlı ve takipçi olmalarını istiyoruz. Allah ilimizi ve ülkemizi afetlerden korusun. Muhtarlarımızı dinledik ve gerekli notlarımızı aldık. Önem ve aciliyet sırasına göre her bir sorunla ilgili kurumlarımız üzerinden çözümler geliştirerek mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını asgariye indirmeye çalışacağız inşallah. Bu arada 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde artık aday olmayan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeniden aday olan muhtar adaylarımıza da başarılar dileriz. Seçimin sulh ve sükûnet içerisinde geçmesini temenni ediyor, seçimin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Toplantıya Vali Ekinci'nin yanı sıra Vali Yardımcı V. Ali İhsan Başak, İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Emin Boğatekin, Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku ve merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39814)
20 Şubat 2019 Çarşamba 13:14
Nedense yeni mahelle muhtarı HAYDAR KILIÇ bu tür toplantılara katılmıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39743)
20 Şubat 2019 Çarşamba 00:34
hani gazinoya gidersin eylenmeye herkes efkarliya sanatci okurya herkes bir istek dertli bir parca peceteye not sanatciya ulasir sanatci isteklere bakar kimi arabesk kimi pop kimi jaz sanatcininda kafasi karisir sayin valim senden ricam al saz arkadaslarini her muhtarin köyüne mahallesine programli bir sekilde isteklerini yerinde halka konser verirseniz istekleri yerine getirseniz size allah icin dua edecem bir müslüman olarak
07.05.2024
22:59
Arıkan:
Arıkan: 'Master planı çalışmalarına başladık'
Bingöl Deprem Çalıştayı kapanış programında konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Master planı konusunda Bingöl Belediyesi olarak çalışmamız başladı. Bu çalıştayın bu anlamda bize çok ciddi anlamda katkı sunacağını, yol göstereceğini ve bizi doğru yönlendireceğini düşünüyorum' dedi.
07.05.2024
14:42
Bingöl`de bir ayda 6 milyon lirayı aşkın trafik cezası kesildi
Bingöl'de bir ayda 6 milyon lirayı aşkın trafik cezası kesildi
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 2024 Nisan ayı içerisinde kent merkezinde yapılan denetimlerde kural ihlali yapan araç sürücülerine 6 milyon 306 Bin 404 TL idari para cezası kesildiğini bildirdi.
07.05.2024
13:55
Bingöl merkez muhtarları yeni başkanını seçti
Bingöl merkez muhtarları yeni başkanını seçti
Üç adayın yarıştığı Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerini Merkez Ekinyolu Köyü Muhtarı Mehmet Erdoğan kazandı.
07.05.2024
13:26
Bingöl`de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de 2024 yılı yaz dönemi için hazırlıklarını tamamlayan fide üreticileri, satışlara başladılar. Fide alacak yetiştiricilerin dikkat etmesi gereken hususlara dikkat çeken fide üreticisi Murat Alınak; 'Üreticinin tohum seçimi kadar, alınan fidenin ekim yapılacak alana uyumu da bir o kadar önemlidir' dedi.
07.05.2024
13:25
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol çerçevesinde, Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri İstanbul Teknik Üniversitesinin imkanlarından yararlanabilecek.
07.05.2024
13:23
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Endemik tür olan ve halk arasında 'ağlayan gelin' diye bilinen 'ters lale' ile 'baskilensis' koparanlara 488 bin 630 lira idari para cezası uygulanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın