KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Murat atan'ın ilk albümü çıktı

Bingöl müzik dünyasının aranan isimleri arasında yer alan Murat Atan, ilk albümü ile müzik piyasasına ilk profesyonel adımını attı. İki günde 200 satan Şew Tari isimli albüm ile müzik marketlerdeki yerini alan Atan, albümüne çok emek harcadığını ifade etti.

Murat atan`ın ilk albümü çıktı
14 EKİM 2010 PERŞEMBE 04:00
0
3970
2
AA aa

Profesyonel şekilde yaptığı ilk albümünün hazırlıklarını tamamlayan ses sanatıçısı Murat Atan'ın albümü piyasaya çıktı. Müzik marketlerdeki yerini alan albümü hakkında açıklama yapan Atan, . 8 eserden oluşan albüm içersinde, 3 parçanın (Rınde Darayeni, Lımın Derdo, Awke Muradi) söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu belirten Atan, albüme ismini verdiği ve birde klip çektiği ‘'Şew Tari'' parçasının İstanbul'da sanat hayatlarını sürdüren Ali Sıcakyüz (Baran Alp) ve Ayhan Barasi'ye diğer parçaların ise Bingöl'de sanat hayatlarını sürdüren sanatçı dostlarına ait olduğunu belirtti. Atan ‘'Şew Tari'' adlı klipin yakın zamanda birçok ulusal müzik kanalında yayınlanacağını belirtti.

Albümdeki bütün parçaların Zazaca eserlerden oluştuğunu belirten ses sanatçısı Murat Atan, çıkan albüm için iddialı olduğunu belirtti. Atan ayrıca, müzik piyasasında yerini alan albümü için Gençlilerin ve Bingöllülerin kendisine destek olmasını istedi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mesutbogatemur@msn.com (@Misafir_66)
14 Ekim 2010 Perşembe 23:29
SaNaT YoLuNDa BaŞaRıLaR DiLeRiM...
abuhayat_012@hotmail.com (@Misafir_56)
14 Ekim 2010 Perşembe 08:52
Destek olmak lazım bingölün zazaca şarkı söyleyen sanatçılara ihtiyacı var
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın