AK Parti Bingöl İl Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Soysal; 'Tabandan tavana hizmet edebilecek, partimizi ve halkımızı yakınlaştıracak bir çalışma ortaya koymayı büyük bir aşkla hedefliyoruz
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı seçimi için resmi başvuruda bulunan Murat Soysal, yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Soysal; “Malum olduğu üzere önümüzde Adalet ve Kalkınma Partimizin 5.Olağan Bingöl İl Kongresi bulunmaktadır. Bu meyanda yapılacak olan il kongremize, il başkanlığı seçimi; İlimize, ilçemize, beldemize, mahallemize, köyümüze hizmet edecek bütün teşkilatlarımızı kucaklayabilecek, her an seçim olacakmış gibi heyecanlı ve zinde tutabilecek mahalle yönetiminden il yönetiminde yer alacak arkadaşlarımıza kadar heyecan duyabilecekleri, tabandan tavana hizmet edebilecek, partimizi ve halkımızı yakınlaştıracak bir çalışma ortaya koymayı büyük bir aşkla hedefliyoruz” dedi.
Soysal; “Hakeza partimizin düşünce ve hizmetlerini, hükümetimizin yapmış olduğu hizmetleri memleketimizin en ücra köşelerine ulaştırıp, anlatacak, her an toplumun içinde il, ilçe ve köylerimizde halkımızın dertleri ve sorunlarını dinleyecek, onların dertleri ile dertlenecek il teşkilatlarını tespit edilen sorunlara en hızlı çözüm üreten bir merkez haline getirmek için göreve hazır olduğumu belirterek il başkan adaylığımı kamuoyuna ilan ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
taavız kardeşlerimizin yetiştirdiği ender insanlardan biridir malesef bu işler için daha istenilen olgunlukta biridir.Biraz daha beklemesi lazım bu işler için
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye, çok daha güçlü bir Türkiye demektir'
AK Parti Bingöl Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada terör yapılanmalarının dış güçler tarafından araç olarak kullanıldığını belirterek, 'Terörsüz Türkiye, güçlü ve huzurlu bir geleceğin anahtarıdır' dedi.
30.12.2025
14:59
Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Beratı
Bingöl Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı verilmesi kararlaştırıldı. Kararın ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın teşrifleriyle düzenlenen törenle paye ve berat takdim edildi.
30.12.2025
14:29
'Korsan emlakçılar piyasayı manipüle ediyor'
Mülk ve kira fiyatlarındaki kontrolsüz artışların korsan emlakçılardan kaynaklandığını belirten Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, yetki belgesi olmayan kişilerin sektöre verdiği zarara dikkat çekerek; 'Bu meslekle ilgisi olmayan şahıslar hem vatandaşları mağdur ediyor hem de mesleğimizi yıpratıyor' dedi.
30.12.2025
14:04
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Türkiye, belirsizlikler ortasında istikrar adası'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin küresel belirsizliklere rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirterek, 'Savaşların ve çatışmaların ortasında istikrarla yoluna devam eden bir Türkiye var' dedi. Yılmaz, Türkiye ekonomisinin bu yıl 1,5 trilyon doları aşacağını, enflasyonda ise 2027'de tek haneli rakamların hedeflendiğini söyledi.
30.12.2025
13:26
Bayraktar, Kadın Meclisi'nin Kitap Atölyesinde Okurlarla Buluştu
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Turhan Kitap-Kırtasiye'de düzenlenen Kitap Atölyesi programında Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, Aşkın Sağı Solu adlı romanı üzerine söyleşide bulundu ve kitaplarını imzaladı.
2025–2026 Mesleki Yarışmaları Bingöl il finallerinde Kur'an-ı Kerim, hafızlık, ezan ve hutbe okuma dallarında Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, lise ve ortaokul kategorilerinin tamamında dereceler elde ederek Bingöl'ü bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın